Få bort wonderbaum-doft

Hejsan! Kan någon vänlig själ berätta för mig hur jag ska göra för att få bort den äckliga vanilj-doften som är från en doftgran? Har provat att öppna alla dörrar och vädrat i ungefär 1 timme, men inget hände. Finns inga doftgranar heller som luktar gott så vill inte skicka i en ny och blanda ut doften. Hjälp, tack! :-)Svar på inlägget: Få bort wonderbaum-doftLägg en riktigt sur j*vla brakskit o ställ in fläkten på recirkulation Skämt åsido... Tror att enda sättet är en ordentlig vädring och grundlig städning/rengöring av hela inredningen beroende på hur starkt det luktar, om du nu bara ska ha bort lukten helt utan att dölja de med nåt annat som luktar bättre.


Haha, får ställa mig och koka lite ägg, dricka några liter oboy och sen svälja en jävla massa luft! Nä, men har gjort en grundlig städning med dammsugning och allting, sprayat sätena med nåt rengöringsmedel som morfar använder i sin 740 och Golf, men det funkade inte ändå. Får väl kolla runt om det finns något som luktar någolunda gott som man kan använda i.. Hatar ju dessa jävla doftgranar!


Ställ in ett glas med ättika, Ättika har funkat förr att driva ut sura och rökiga dofter...


Jaså? Hur länge ska det stå då?


Lukten sätter sig ju inte bara i sätena utan överallt, instrumentbräda, dörrsidor, tygmattan osv. Jag hade nog letat upp en annan gran som luktar bättre... (fast jag gillar ju iofs lukten på några få av dom, så länge man drar av påsen som det är tänkt, tror det var vattenmelon jag hade för ett tag sen, var en ganska försiktig och "mjuk" doft)


fick tips om detta en gång i tiden, Och det ska räcka med över natten. Vet att vissa provat och men inte hört att nån varit missnöjd...


Får kolla om det är något att ha! :-)


Prövar det där med ättikan! Hoppas på gud att det fungerar! ;-)


fick tipset av en kollega som flitigt importera jänkare (några om året) funkar de i en usa bil funkar det i en volvo, vet dock ej om du ska ha dörrarna stängda eller öppna...

gör som jag! kör med nervevade rutor på motorvägen " dock öroninflammation" men doften försvann!


Stängda dörrar antar jag ;-)


Funkar inte Robban, tro mig! Har också provat på motorvägen mot Linköping! :-(


Då kan det vara ett tecken, byt bil


en ångtvätt eller en matttvätt maskin kostar 300 med medel och hyra.. här hos mig så finns det på flugger affären.


Ska vi byta då?


Lite väl mycket för att få ur lite doft. Drar till affären imorgon och köper ättika!


kan vara nyttigt o få inredningen en tvätt samtidigt ?


Det är sant! Men inredningen ska ändå bytas ut till T5-R:ens inredning snart så :-)


låt den få sig en tvätt då ? den nya inredningen ..Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka