Vart kan man få tag på 2000 / 3000 slippapper?

okej, blir så tosig, kört runder i flera timmar i flera affärer som ska ha det hemma men tro fan att dem inte har de! men ska in till lund imorgon och handla för dem hade det där (Y) och smatidigt kör man punka och får köpa nytt och de gick fan på 1 000 kr! TOSIG!Svar på inlägget: Vart kan man få tag på 2000 / 3000 slippapper?Undrar också vart man kan få tag på 3000 och 4000 slippapper... verkar vara bökigt värre på dom "vanliga" affärerna.


vet att detta är gammalt forum men ville tipsa om http://www.si-knives.se/ där säljer dom våtslippapper allt från grova upp till k3000 pga tillfälligt webbfel hos dom syns inte k3000 när man går via menyn men sök på k3000 så hittar ni. har handlat hos dessa flera gånger och köpt slippapper och annat dom är trevliga och levererar snyggt.


abralon är riktigt fina grejjer kan även jag rekomendera det !!


har aldrig testa märket men dom gör nog bra saker kan vara snäll och lägga in lite reklam för dom http://www.prorecond.se/webshop/index.p . c74cc93913 vet inte om det är bäst pris men det finns sortimentBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka