hur ska jag polera plast o försegla??

Har en hoj o de mesta på den är svart plast , plasten är inte lackad i svart utan är helgjutna svart. Har provat black wax men det håller inte så länge. Vill polera bort smårepor o sånt o sen försegla med nått medel som håller plasten fräsch länge . Väldigt tacksam för hjälpSvar på inlägget: hur ska jag polera plast o försegla??Du kan ju prova 3ms grejer, finns o köpa av bolnäs bilvård. Annars rekomenderar jag (i den lite billigare prisklassen), hagmans grejer (finns o köpa på karlssons väldigt billigt), och sen försegla med sonax hårdvax (mycket omtyckt av de flesta)


Mitt bästa tips är att uppmärksamma dig på att det finns en otrolig massa olika plaster. Vissa plaster är väldigt besvärliga och där kan ett försök med en rubbing från 3M ställa till med mer skador än glädje.. Så var varsam och se hellre till vilket vax som du är mest nöjd med och hur du kan förlänga dess hållbarhet! Är du nöjd med resultatet när det är nyvaxat?


värmepistol funkar ju också, vet inte hur länge det håller


Conceptvista tycker jag funkar grymt på plastgrejer


jag har hört att Nanolex trim rejuvinator ska vara väldigt bra till det, jag har nyss gjort en order och ska testa det på golfen jag köpte igår och den har just nu väldigt tråkiga plastlister men jag hoppas på utlovat resultat jag beställde ifrån deras nya svenska sida: http://www.switchnano.se/Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka