Resultatet efter besök hos rekonderaren.

Nu är det så här att jag e trött på hur mina säten ser ut! hemska och smutsiga. Och det är inte bara ett säte utan alla! Dom var så när jag köpte bilen och vill absolut inte ha dom så längre! vill dom ska va rena och snygga helt enkelt. Någon som har något tips om hur jag ska få rent detta utan att behöva skicka in dom på tvätt eller det ska vara dyrt? Och jag vill gärna kunna göra detta själv:) Så alla tips som kan fungera är välkommna;) ]Svar på inlägget: Resultatet efter besök hos rekonderaren.Sväng förbi den lokala rekonderaren på kvällen så fixar han det för 300-900kr. Det blir absolut bäst resultat. Annars så finns det speciella tygklädseltvättmedel. Men det bästa är ju en sådan där tvätt-sug-maskin de använder.


Grov smuts på ljus klädsel behöver med all sannolikhet kemning, som bara finns hos en rekondare. Så gör som linuslinje skrev!!


Var bor du? Mvh. David.


blir att lämna in den:P fick det "billigt" så måndag till tisadag morgon så får jag vara utan min lilla kärra;)


Berätta gärna resultaten, för och efter bilder skulle vara kulBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka