Nanoteknik på bilen ifrån Nanolex

Tjena! jag har nyss Beställt nästan alla kitt ifrån Nanolex, Jag har tidigare testat Ultra Paint and Alloy set och var sjukt nöjd! Jag beställde ifrån switchnano.se och här är deras paketerbjudanden http://www.switchnano.se/paketerbjudande Är det någon annan som har testat deras produkter och har några tips? och här är ett youtube klipp när dom har det på framrutan: http://www.youtube.com/watch?v=wtqeEvt_oRoSvar på inlägget: Nanoteknik på bilen ifrån NanolexJag tänkte beställa därifrån snart verkar sjukt coolt!


Absolut, nanoteknik i all ära men killen i videon måste verkligen lära sig köra bil, och den där glasbehandlingen är riktigt dålig om han måste ligga så där pass fort för att vattnet ska kunna rinna av. Finns mycket bättre produkter på marknaden där allt vatten rinner av i mycket lägre hastigheter, samtidigt som man slipper köra som en biltjuv för att slippa använda torkarna, på bekostnad av andras liv.. Någonting som är värt att tänka på gällande nano grejer är att det är väldigt giftigt att andas in och få på sig. Man ska alltid ha dubbla skyddshandskar innan man börjar greja med de där.


Måste man upp i dom hastigheterna som på videon så är det en riktigt dålig produkt för det priset. Sen finns det ju även torkare på moderna bilar.


Den där avrinningen var inget vidare. Aquapel rinner ju (rätt utfört jobb) t.om av vid stillastående.


Biltemas rain off fungerar bättre än det på filmen


jag får nog hålla med om att det inte ser extrem bra ut på just den videon. men på den här videon ser det mkt bättre ut. http://www.youtube.com/watch?v=ELFOKHJrmm4 jag får nog hem produkterna imorgon, får ta och testa då så kan jag slänga upp en video i regn


Ja det är precis så där det ska se ut när man häller vatten på det, frågan är ju bara hur det är i riktigt regn blandat med smuts från bilarna framför, hastighet ca 50-60km/h. Personligen använder jag glasbehandlingen från Saint Gobain eller vår egna svensktillverkade på jobbet, mycket bättre än så blir det inte.


Constantine är den enda som får göra magi med mina rutor!


http://www.youtube.com/watch?v=xBc14oAGrPw Det funkar grymt bra har sett de med egna ögon både på glas och textilerBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka