Ang spray färg från lecler.

nån som vet om man kan få till det bra om man ska lackera en bakskärm till en volvo 740 med spray färg från lecler alltså vanlig bilfärg tryckt i spray burk med leclers egna klarlack. har fan inte råd att lämna i bilen till nån lackerare.



Svar på inlägget: Ang spray färg från lecler.



Nej, sprutbilden från en sprayburk är kass


Jag tycker att det går att definera ordet "bra" i detta sammanhang. Har själv lackat framskärmarna på min Mazda med sprayburkar, och tycker resultatet blev ganska så fullgott ändå. Kommer dock göras om, eftersom hela bilen skall få sig en vända med färg i stället. Gör man grundjobbet bra, och färgen inte är allt för knepig så kan det bli ganska bra i alla fall. Edit: Nu pratar jag alltså allmänt om sprayfärg på burk där munstycken går att regleras.


ja färgen kommer gö ändå handlas på lecler och inte feltema eller mekonomen eller dom ställena utan bra färg från början och allt kommer handlas därifrån har ganska bra rabatt då jag känner killen som är säljare där. fattar själv att det inte kommer bli 100% bra.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka