Full idiot pissade ner sig i sambons bil

Min sambo var snäll och ställde upp och skjutsade ett kompisgäng på krogen den här idioten ville sitta kvar för han var för full sen skulle de bli max efteråt och den feta grisen ville sitta kvar i bilen förmodligen för att han hade pissat ner sig och märkt de, skulle till morsan på middag idag och sambon blev blöt i arslet och lukta och de var ju piss. Jag personligen vill skjuta han. Men sambon skrev att han ska betala rekond. Mim fråga går skiten få bort på en rekond? Jag kan även tänka mig att åka på volvo och beställa en ny stol om det går det är en tygstol. Vill inte att de ska stinka piss när solen värmer på sen i sommar Hur gör man ? Har skruvat lös stolen och stoppat den i en stor sopsäck så man kan bara lämns in stolen. Kan även tillägga att jag har tjejkompisar som jobbar på äldreboende som ska få ta hem en vuxenblöja från jobbet som ska spikas fast på anslagstavlan på jobbet hans.Svar på inlägget: Full idiot pissade ner sig i sambons bilHahaha fyfan! En rekond löser problemet garanterat, "organiska" lukter är relativt enkla att få bort om man jämför med till exempel bensinspill och sånt, sån skit sätter sig


Lämna in på rekond, säg åt dem att vara supernoga. Sen skickar du räkningen till "den fulla idioten".


inga problem, dom kemar av sätet, så blir det som nytt! Jobbar med rekond o luktsaneringar


Byt stolen.. Ja tyget går säkert att få rent, men ett säte består av mer än tyg. Hans trevliga kroppsvätska har ju garanterat åkt ner och sugits upp av stoppningen. Så varför chansa, om han nu ska betala så köp en ny stol. Antingen på skroten eller Volvo. Även om en rekondfirma demonterar hela stolen, tar av klädslen och ställer den i ett ozonrum i 2 dygn kommer det fortfarande finnas piss i stoppningen.


Lämna på rekond du. Det blir 100% bra om det är en duktig rekondare som gör jobbet.


Oftast gör en ångtvätt susen. En hund pissa i baksätet på en Toyota 4Runner jag hade. Jag lämnade in den på rekond och dom ångtvättade alla säten o mattor o jag lovar att det såg ut som nytt efter.


Om du spiller öl på dina byxor är de bara att dra ner på stan och köpa nya? Ångtvätt gör susen, allra helst med alla bra medel som rekondfirmor har tillgång till idag.. Skulle dom inte få bort en så simpel sak som piss skulle de ju liksom inte vara någon mening att bedriva sådan verksamhet..


Konstig jämförelse, öl och urin är inte samma sak och ett bilsäte är inte ett par jeans. Men om någon hade ställt sig och pissat ner mina byxor så, ja jag hade nog köpt nya. Möjligtvis kokat dom, dock anser jag att ett bilsäte är bra mycket mer komplicerat att rengöra än ett par jeans Jag tror även att rekondfirmor har så pass mycket mer att erbjuda än urinborttagning att det fortfarande finns mening till att dessa ska finnas.


Vilket även var min mening! "EN SÅ SIMPEL SAK SOM PISS" Dom får alltså bort värre saker än så, så som spyor som innehåller magsyra vilket i min värld bör vara aningen värre att tvätta bort. Urin består trots allt till väldigt stor del av vatten sålänge han som lyckades blöta ner sätet inte var uttorkad.

Självklart får vi bort sånt, då det inte är som rök eller hund, som sätter sig långt in i porerna. Då måste man göra en riktig luktsanering. Men att bara kema av sätet eller ångtvätta det tar garanterat bort lukten. Har haft värre bilar än ett säte med urin i, som då gått bort


Okej okej Jag hade bytt säte i alla fall. Är väl känslig kanske. Om aset i fråga ändå ska betala ^^


Hade bytt säte på så ren princip att jag inte skulle vilja veta att den varit totalt nerpissad. Även om en rekond hade löst det så skulle det kännas ofräscht.


Jag hade också bytt stol, jag hade inte velat veta vad som hänt i det sätet.


om ni köper en beg,bil, hur ska ni veta vad som hänt i sätena hos tidigare ägare,ni kanske byter ut fram o baksäte?


Det man inte vet har man inte ont av...


Ursäka mig. Men roligaste tråden på länge :-)skämt o sido åk till nån tvätt Nisse så löser dom nog det eller så . Tar du såpa o vatten o gör det sj . Blir billigast så man behöver inte . Lämna in allt


då lär de flesta som åker i ett baksäte gjort av tyg, säkerligen suttit på sperma o fittsaft


Som sagt, det man inte vet har man inte ont av


Jag hade bytt polare...Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka