Bilder på era skitiga bilar

Hej alla... Nu när det har börjat komma lite snö i vissa delar av landet och saltbilarna börjar komma så brukar ju bilarna bli ganska lortiga om man kör mycket... Jag skulle därför vilja se en massa bilder på era skitig bilar från antingen i år eller förra vintern.. har tyvärr inget att bidra med själv än då jag knappt kör för tillfället och sen har det varit torra vägar länge nu här i skåne... Kom igen folk.. Ös in med bilder..Svar på inlägget: Bilder på era skitiga bilarSmutsig som bara den


Min bil är aldrig skitig


förra vintern ;D


Precis hem-kommen efter köpet i skåne för nästan precis ett år sedan


whadda bjuuty...


Här är min gamla audi. 50 mil med snö och saltade vägar.


Tvättat bilen dag innan, körde 55 mil på en dag mest motorväg o så är det tvättdags igen!


visst är det kul..


Från ifjol... Också från ifjol...

I vintras, efter en vända på en grusväg //Tobbe


Härliga bilder men ändå inte.. Bilar e till för att användas.. och jag som tycker att min bil är skitig just nu.. Kör dock inte så mycket och har inte hunnit fotta bilen.. ska försöka hinna med att lägga upp ett par bilder på min bil i veckan.. Kom igen bara forsätt att slänga upp bilder på era skitiga bilar..


Det bästa med att ha en riktigt skitig bil är att man ser fram emot den dagen då man orkar tvätta bilen.. Och när man väl har tvättat den så vill man knappt köra för den blir skitig igen..


Omg, hur kan ni titta på bilarna när dom ser ut sådär.... Tvättar min 3 ggr i veckan i sånt här väder


Hehe... Visst ja hade också kunnat tvätta 3 ggr i veckan.. Men den blir ju lika skitig igen så fort du kör.. Sen tar inte bilen skada direkt av att vara skitig så länge du inte låter det sitta ett år..Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka