Mercedes huvemblem i automattvätt!

Hej! Någon som har erfarenhet av att köra Mercedes i en automattvätt på exempelvis Statoil? Är det lugnt med emblemet på huven eller är risken stor att det lossnar? tacksam för svar Johan



Svar på inlägget: Mercedes huvemblem i automattvätt!



Varför skulle man någonsin vilja åka igenom automat-tvätten? Kan ju lika gärna slänga en hink blöta stenar på bilen. Nja, kanske inte så illa, men det är dyrt, ger ett uselt resultat och förstör lacken.


Såg inte att ts frågade om hur kvalitén på tvätten var? Ts du kan köra bilen i automattvätten utan risk för att stjärnan ryker. Har testat på min gamle benz massa ggr utan att den lossnat. Och ren blev den oxå.


Mercedes motorhuvsornament ska inte vara några problem i en biltvätt, möjligtvis behöver du rikta till den efteråt. Att tvätta i automatisk biltvätt är prisvärt för folk med ont om tid, ger ett klart godkänt resultat och förstör inte lacken om det inte är något fel på tvätten.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka