Rekomendera! bilvårds produkter

någon som har något bra tips på på poler produkter som verkligen tar bort små repor mm? har provar massor med medel. hör av er om ni har tips på riktigt bra medel! även andra bilvårds produkter



Svar på inlägget: Rekomendera! bilvårds produkter



meguiars swirlx


3m


Menzerna Power finish


http://www.waxdog.se/product.php?id_product=71


3M, Menzerna och Lahega är väl det vanligaste för yrkesmässigt bruk i alla fall.


ha du små repor kör bilen me denna först http://meguiars.se/UserProfile/95an/tab . fault.aspx sen kör du me denna http://meguiars.se/UserProfile/205an/ta . fault.aspx sen waxar du me de här http://meguiars.nordicshops.com/product . gory_id=24 tvätta bilen me denna http://meguiars.nordicshops.com/product . gory_id=42 sen underhåller du bilen me denna http://meguiars.nordicshops.com/product . gory_id=28 saker som e kanon har testat allt ja rekommenderar


okej okej tackar:)


Hej Wimmi! Som vanligt på sånna hör forum så svarar folk på vad domtycker är bäst utan att ta hänsyn till din budget, förkunskaper och önskemål samt förutsättningar! Det är en hederssak att se till att kunden får rätt produkter som funkar för kunden. Vad som funkar för mig eller någon annan är ju egentligen oväsentligt när det är DU som ska använda dom.. Så: Ska du köra med maskin eller för hand? Om maskin, vilken maskin och vilka trissor? Och är det en mjuk lack typ Mitshubichi eller är det en stenhård Audi lack? Mitt förslag är att du väljer en leverantör som erbjuder full returrätt så ökar chansen att du får prylar du är nöjd med. Kan säga att jag inte håller med om nån av ovanstående rekommendationer.. Och jag kan inte heller tala om vad du bör använda eftersom jag vet för lite om dig och din bil än! Lite lustigt att läsa igenom tråden och betänka dess innehåll från din synvinkel: En himla massa olika bud utan att man blir ett dugg klokare.. Men för att lyfta nivån för dom som söker hjälp så lovar jag att skänka dig det medel du bör ha så fort jag vet vad du ska ha! "Våra referenser är en bonus till våra kunder"..


Tror att många, som jag bara läster rubriken "Rekomendera! bilvårds produkter" å då blir det lätt en lista med bara en salig röra av produkter. TS; Jag rekommenderar dig att registrera dig på Sveriges största bilvårdsforum, där finns den största kunskapen och erfarenheten kring bilvård och polering. www.bilvardsforum.se Lycka till!





Haha.. Det får stå för dig Jill, att du rekommenderar helt vikt utan att veta vad kunden önskar! Haha.. det förvånar mig faktiskt inte. Men för att en kund ska få det DEN vill så bör man ta reda på vad den vill ha och behöver.. den kunskapen kanske du inte fått från det där forumet du pratade om? Starta en tråd och tipsa dom om det så är ju kunskapen höjd rejält där sen..


pengar är aldrig några problem. de är de att jag vårdar helst mina bilar sj pga att då vet jag vad som är gjort och allt med polering och de:) jag brukar köra för hand de tycker jag är bäst. finns så mycke produkter där ute som man inte provat på häller:) finns säkert massor med billiga som är lika bra som dyra:) ville bara ha lite förslag på produkter:) har kört med massor:)


Hej igen.. Att köra för hand blir aldrig lika bra som att köra med maskin. Men om du inte har repor och bara vill få till en rejäl glans och lyster så tycker jag du ska pröva värstingvaxet från Meguiars Ultimate Wax Paste som du lägger för hand med den medföljande applicatorsvampen och sen torkar du av med duken som följer med! Otroligt lättjobbat och den gör underverk med kulören på bilen! Sen kör du med Meguiars Quick Wax då och då för att toppa upp och underhålla. Och se. Köper du en Ultimate Quick Detailer så du kan dammtorka bilen när den blivit dammig av pollen och annat som flyger runt. Då kommer du bli nöjd, det är jag övertygad om!


har precis köpt de:) ska prova den i veckan:)


Va kul! Lova att berätta sen vad du tycker!


Så du håller inte med om att Menzerna, 3M och Lahega funkar till att ta bort smårepor ? Utan det krävs Meguairs, som jag antar att du själv säljer?


Han säljer ju ingen av dessa produkter.. MVH/


Han verkar aningen skum. Alla hans inlägg har en lite "creepy" känsla över sig


funkar riktigt bra:) blev skit bra faktist:D fick bort nästan alla repor och de: )


Jo han är faktiskt lite skum, ringer mig på nätterna... lägger uppsprättade bilvårdsprodukter i min säng... spelar hartsfiol på mitt fönster. NÄ skämt å sido! Larry är nog en av dom trevligaste snubbarna jag känner, och jag handlar av honom också Min erfarenhet är att det mesta fungerar, men olika snabbt, och enligt mig fungerar Meguiars absolut snabbast. En bra indikation på hur bra och populärt något är, får man genom att söka på tex youtube. Sök på lite olika fabrikat får ni se! Lycka till!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka