Tydliga polermärken i svart solidlack

Hej! Har en bil med svart solidlack. Har haft den inne på Ditec med full lackbehandling en tidigare gång och nu för någon vecka sedan pga smårepor så gjorde han en tvätt, polering samt Diteckomplettering. Faktum är nu att i solljus så syns fruktansvärda polermärken på hela sidorna och att vara ute och köra nu när solen lyser känns inte så aktuellt. Jag ska givetvis åka tillbaks och påpeka detta men då jag vet att svart solidlack är extremt svårbehandlad så är jag inte helt säker på att han kommer vilja göra något försök att få det bättre. Om det ens går att få bättre? Jag själv som vill vara och försöker vara så pedant jag bara kan, framför allt med min svarta lack, anser ju att det är tjänstefel av honom som jobbar med lackbehandling dagligen och inte kan göra det bättre? Eller är det så pass svårt att undgå polermärken? Då borde han väl i så fall inte ha polerat den ö.h.t? Jag har ingen kunskap så jag vet inte hur högt jag ska sätta ribban men för mig känns det som att en hel omlackering är det enda alternativet om inte han kan få bort det. Kan det vara så pass illa att en omlackering är det enda alternativet? Med tanke på att lacken, bortsett från polermärkena, är riktigt fin så känns det helkonstigt om en omlackering skulle vara enda alternativet.. Tacksam för svar.Svar på inlägget: Tydliga polermärken i svart solidlackDu kan inte slänga upp nån bild? Tror att det är hologram som du har fått. Är tyvärr rätt vanligt just på svarta bilar och det är bara rent slarv. Åk tillbaka och förklara för dom att det du inte accepterar det dåliga resultatet.


Hej och tack för svaret. Kan försöka fixa någon bild någon dag när solen ligger på igen. Jag återkommer. Mvh


Om du eller nån vän har tillgång till halogen lampa så kan du säkert få fram hologrammen med den också.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka