Polera strålkastare

Har en e46 -02 Strålkastarna fram ser ut o vara matta. Det är glas, jag undrar hur jag ska polera? Har sett andra trådar men hittat endast för plast. Jag har en slipmaskin, undrar om man kan byta blad mot typ en "poleringsak" eller hur ska jag göra? Det är snart besiktningsdags och är orolig över hur det kommer gå. Och hur mycket kan det kosta att polera den till blank så den ser ut som ny?Svar på inlägget: Polera strålkastareTror inte det går att polera glas men är inte helt 100, men titta runt på skrotar etc efter beg glas som kanske ser bättre ut:)


Hade det problemet med mina dimljus. Fick veta att de var av plast, men inget hände då jag slipade pga att de var glas, så jag lämnade in dem till en rekondfirma som slipade och fick dem bra igen.


https://www.youtube.com/watch?v=tlJXCIZeAZ4 kolla den så kanske du kan fixa till dina strålkastare .


Se på fan där lärde jag mig något:) Får allt testa detta på min s40 nu när jag har nytt glas på ena sidan och ett trött på den andra:)


E46 strålkastare är väl inte i glas?


Slipade och polerade en polares E46 lycktor idag, dom är av plast. Var också en facelift, typ 03:a eller nått sånt.


Ja de kanske är, har inte ens kollat vet ba att de matt o nån forum skrev att e46 e glas så vene. Men hur ska jag göra då?


Så här, mer eller mindre. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=156677


tro det eller ej men vanlig tandkräm med lite vatten och papper funkar på de flesta lyktor:)Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka