Piffa upp bilen lite!

okej, jag har en röd s40 som ja vill få lite snyggare än va den är! taket är en aning solblekt, och de vill ja få blankt å under skydd innan de är försent! så för en som har noll koll på detta me vax, polering å allt va de heter. kan ni rekomendera några produkter som kan få bort solblekningen, (kan ladda upp kort om nån bil se) få lite mer "lyster" och så bilen blenker som sjuttonhackar! bilen kommer knappast vara på några utställningar å så, vill bara få den blank å fin igen. har aldrig varit någon älskare av maskiner (rädd för ringar från trisorna) så har alltid kört för hand förut. tidigare vax har varit turtle extrem, som här inte verkar vara nån hit haha men samtidigt vill jag inte köpa nåt vrål dyrt, då jag har en begränsad budget. så va säger ni? produkter som får bort solblekning, ev asfaltsfläckar och annat skit. och produkter som gör min bil fin fin! sen om ni tid, lust å ork kan nån dra ihop en "idiotens guide" vad som ska göras först å vad som kommer som steg två. xD tack på förhand!



Svar på inlägget: Piffa upp bilen lite!



sonax flytande rubbing sen sonax polermedel och sen på med hårdvax. sonax grejer brukar finnas på närmaste ok mack att köpa, det är väll inga top off the line grejer men får bilen ren och blank iaf rätt så billigt:)


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=119810 = Din efterfrågade idiotguide...


okej, tack grabbar!


Sonax flytande rubbing är värdelöst, tyvärr. Använde det själv och var toknöjd med resultatet men efter 3-4 tvättar så var reporna tillbaka. Visade sig att deras rubbing var lösningsmedel som fyllde reporna så de inte syntes. Så jag har införskaffat hederlig rubbing häromdan och får göra om allt jobb igen nu när jag får en stund över. Min morbror polerade sin Seat med metalliclack och använde bara Biltemaprodukter: Scratch Remover och Wax Polish (grön flaska) och den blev riktigt fin faktiskt, så jag tänkte göra samma med min. Vad har du för lack på din bil? Solid eller metallic?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka