Torkar bilrekond firmer efter våtdammsugning? Hur gör ni rent plastdetaljer?

Hej! Hur torkar bilrekond firmer bilens inredning efter våtdammsugning? Eller lämnar man tillbaka bilen med fuktig inredning ? Vi har våtdammsugare osv och tänkte pröva på... Första tanken är att man löser problemet med avfuktare ,men jag kanske är långt ute och cyklar. Vilket medel rekommenderar ni för att rengöra platsdetaljer ? Kör ni med "Våtservetter" ?



Svar på inlägget: Torkar bilrekond firmer efter våtdammsugning? Hur gör ni rent plastdetaljer?



allt beror på hur skitigt det är, om de är textilsäten så låter man bilen stå och torka över natten, alltså klädseltvätten suger ju upp majoriteten av vattnet. plastdetaljer funkar de mesta på, då min bil aldrig blir nerlerad av massa ungar, utan mestadels är jag som åker så brukar jag torka av alla plast och vinylpaneler med våtservett, för bilinteriör alltså, fungerar förvånansvärt bra och så finns dem att köpa så att de antingen lämnar en halvblank eller matt finish på repig plast kan man använda nån typ av vinylbalsam, tycker bilteams däckglans är skitbra till just de.


Lösningen enligt mig är att vara noggrann med att suga upp så mkt vätska som möjligt. Sen in med en kupevärmare gärna vid förarstolen så den torkar upp iaf om kunden vill hämta samma dag .. Dammtorkning och medel för klädseltvätt är lämpligt allrengörningsmedel. Jag använder aldrig glansmedel då det lätt blir flammigt. Rent och fräscht så ser det ut som nytt istället för "uppsnofsat"..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka