Rengöring av färgspruta

Tjena! Tänkte börja öva lite med lackering i garaget , dock vill jag ju inte pröva innan jag har något att tvätta sprutan med. Thinnern som jag fick med när jag köpte färgen går väl att använda som tvätt men då har jag ju inte så mycket kvar sen när jag ska måla igen? Alt, så har jag gått runt och tänkt på vanlig lacknafta , fungerar det bra? Eller tex. http://www.jula.se/fortunning-benco-14-1-l-500412 Bör väl fungera bra eller? *edit; Ingen biltema spruta , så jag vill ju att sprutan ska hålla bra.Svar på inlägget: Rengöring av färgsprutaKöp mer thinner om du är orolig att den ska ta slut.anars så borde vanlig lacknafta fungera bra med tror jag eller den som var på länken.


Lutar nog att köpa den jag länkade , var inte så jäkla dyr...


Cellulosaförtunning funkar Skitbra att göra rent med Använde jag när jag körde med 1k lack på mitt förra jobb


Vad kostade den?


Härligt det var den jag köpte 69Kr för 1L


Ba d


Ba d


Jag körde med Biltemas "proffsspruta" funkade kanon för grundfärg. Rengjorde den lite för slarvigt så nästa gång jag skulle blåsa på huv och framskärmar blev det bara skit! Såg knappt handen framför mig för allt färgdamm! Masken satte igen sig, så nu blir det att köpa en ny spruta och ge den ett ordentligt cellulosabad efter varje gång!Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka