Göra rent rutorna, hur?

Använde ett spraymedel från Turtle för att göra rent rutorna. Sprayade på torra rutor och använde sen hushållspapper. Såg bra ut först, men nu när solen lyser på rutorna ser det hemskt ut. Börja om och gör rätt, men hur?Svar på inlägget: Göra rent rutorna, hur?Testa tidningspapper det låter dumt men funkar rätt bra.


Tidningspapper funkar kanon är ett väl beprövat sätt att torka glas med


Jag brukar använda microfiberdukar på mina bilar. Först sprayar jag på medlet och drar runt med en duk. När det har torkat bildas en hinna och den polerar jag bort med den andra renare duken, funkar kanon. Kanske kan du testa igen och göra som jag brukar göra. /Benny


polerar mina rutor med vanligt polermedel blir kalas bra torkar av med en vanlig torr trasa eller nå gammalt kuddöverdrag elller nå


antar att det är medlet som man skummar rutan med. då skulle jag använt mikrofiberdukar som vettemannen skrev ovan. kört med medlet själv och funkar riktigt bra akta gummi lister då mina blekna på vissa ställen


Fönsterputs och torkpapper, dränk rutan och torka av efter 5-10sek. Spruta på ett andra tunt lager och torka 110% torrt med nytt papper.


microfiberduk är det bästa slår tidningspapper med hästlängder.


Stå inte i direkt solljus bara när du ska putsa, putsen försvinner nästan direkt och då får man börja om, så det är bara meningslöst. Det ska vara riktigt torkpapper, men en bra microfiberduk funkar också sålänge som man har två stycken, en som man torkar av det första med och en torr som man slutför med och tar alla rester.


Precis så! /Benny

Spolarvätska funkar kalas till både insida och utsida i stället för dyra medel.. Och som tidigare säger.. Torkpapper efteråt för torka hel rent.


Håller med använder vanlig spolarvätska på jobbet och det funkar fint Viktigt att eftertorka bort "hinnan" Även ättikssprit funkar men de luktar inte så gått förövrigt funkar det mesta fettlösande medel.


Jag använder Kärschers fönstermedel lämnar inte en prick efter sig!


Vaxa som vanligt funkar utmärkt Akta gummilisterna bara


Blir det inte trycksvärta av det? o.o Vanligt tidnings papper alltså? Måste testas... e ju tidningsbud så sånt papper har man ju lite av... *HOST*


När vi körde turistbuss i Spanien och andra länder så använde vi tidningspapper till insidan av rutorna å blev grymt resultat. Gör även så med min bil. Nepp ingen trycksvärta blir det..


Fan va najs! ^^ Då så har jag hittat användnings område till rest tidningar!Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka