Rekondfirma i Lund med omnejd, tips?

Då Saaben är ful som stryk, så behöver den en rejäl omgång rubbing/rekond/vaxning... Tänkte lämna in, visst dyrare, men orkar ej slita i 6-8 timmar, samt köpa massa produkter och eventuellt göra lacken flammig. Är "hyfsat lätt" att misslyckas med röd bil vad jag hört.... Så vad rekommenderar ni, en firma i Lund med omnejd hade varit kanon! Något under 2000kr... Tänkte mig dessa: http://finelinebil.se/index.php/hem har någon varit där, nöjda? Tackar! /PSvar på inlägget: Rekondfirma i Lund med omnejd, tips?dom ända jag känner till i lund är P&B bilvårdcenter ligger på gastelyckan, och dom har 25-30 års erfarenhet


Under 2000: för att få liv i en Saab som är "ful som stryk" låter inte som en bra ekvation. Kommer att krävas 1-2dagars jobb för att få ordning på den. Vill bara informera dig så att du inte blir missnöjd o känner att du kastat pengarna i sjön efteråt.


Tja, kanske inte så katastrofalt, men om man jämför hur den såg ut efter förra årets vaxning.


Är den oxiderad? (tappat färg)


Har du några bilder på den? Jag har gjort en hel del röda bilar i mina dagar i mitt företag, www.figgesbilvard.se jag brukar ta från 12-1500:- för en grundlig polering och vaxning ( kör med flex maskin)


tips är diamondbrite i ystad sjukligt bra finnish och allt för 3000 kr och håller i 6 år utan något mellan putsning etc:)


6 År?? du menar sex månader brukar vara standard på lackskydd


Finns inget skydd som håller 6 år. 12-18 månader ligger dom flesta på


Har självsvårt å få det å ha bra effekt redan efter 4 månader oftast. Blir kanske så om man tvättar tre eller mer gånger i veckan. Men googlade lite å hittade några firmor som gav ett bra skydd upp till sex år haha med samma medel som jag själv kör

Sånt är så tragiskt o se hur firmor lurar sina kunder... Fyra månader låter dock väldigt kort, om du inte "misshandlar" din bil väldigt mycket


Självklart ser jag fortfarande effekten av medlet men avrinning osv är inte lika bra om tidigare Tvcker det blev lite så sen jag skaffade svart bil å man tvättar den konstant. Du får gärna tipsa om va man ska ha för skydd!


6 år har själv paketet hemma så, gå in och titta själv


Hade en svart bil en gång, aldrig mer Jag gillar att få en hal o blank yta och använder därför Teflonskydd. Tex PPS (för företag) eller om man som privatperson vill handla, http://shop.bollnasbilvard.se/bbv-paint . t3-2x100ml eller, http://www.pingens.se/p/vax-polish-lack . hfu2fps3u1 är mina tips.


Ja jag har läst mycket om det. Vet även att man måste tvätta med deras vax schampo var fjärde vecka För att man ska få garanti på jobbet. Då kan man enligt mig köra med vilket medel om helst å sen tvätta med vax schampo så har man samma resultat. Seriösa handlare lämnar inte å långa garantier utan dom vet att effekten avtar å kunden kommer märka det.Man ska även inte behöva tvätta med deras schampo som bara dom säljer. Tack jill har kört PPs å den var nog det bästa jag provat. Är ju bara priserna för en privat person som är kass! Ska prova det andra som du länkade från Bollnäs brukar handla av dom å dom är alltid super snabba å bra å ha å göra med


Bollnäs skydd är även lätt och okomplicerat att lägga, så där kan du snabbt o enkelt fylla på när det avtar vilket e skönt Lycka till!


Såhär ser den ut:


Det viktiga när du letar firma är att informera att du vill att dom ska ta bort oxiderna innan dom vaxar över den... många billiga fuskar och så är den blek igen efter 4-5månader... Företagslänken i ditt första inlägg såg helt ok ut... använder sig av PPS lackskydd som är bra för just solida bilar som lätt oxiderar.


Är just den anledningen till att jag vill lämna in! Vaxade förra året, och redan efter cirka 1 månad så syntes det att det började blekna. Så bort med oxid och på med vax.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka