Dyra produkter!

Hej, Jag flyttade till Sverige i 2013 och har varit överraskad hur mycket bil-detailing produkter kostnader. Jag köpt från Mekonomen en gång, men det kosta så mycket! Kan någon rekommendera en billigare plats att köpa? Jag gillar auto-glym produkter, men de kostnad så mycket i Sverige. (Jag kan köpa 325ml av Polish for 50kr, på Mekonomen det kosta 180kr med kort) Jag tror jag kunde även köpa, skicka till Sverige and sälja och fortfarande vara billigare än priser i Sverige... :P Förlåt för min Svenska!Svar på inlägget: Dyra produkter!http://www.autobritedirect.co.uk/ bra priser och finns en massa produkter.


Finns endel svenska bilvårdssidor med bättre priser med. Har nog handlat minst en gång från alla nedan. http://shop.bollnasbilvard.se/ http://www.pingens.se/ http://waxdog.se/ http://www.gmcardetailingwebshop.se/ http://reservdelsgurun.se/ http://autofinesse.se/sv/ http://www.streetpower-rekond.se/ http://www.scandistore.se/sv/ http://webshop.bilvardsexperten.se/sv/


Jag använder Autosmarts produkter. Mycket dyra men bra. Jobbar med Rekond (bilvård, företag) och kan du hitta bra produkter till ett rimligt pris köper jag gärna... Har du bara varit i Sverige i ett år är din svenska mycket bra!


Sen får man väl oftast vad man betalar för! Dom medel som är dyrare är oftast drygare..


Visst är det så. Vi använder ett Wax som kostar 1000:- för en -liten- burk... Men bra är det! Däremot tvättar vi bilar i Biltemas Schampo på sommaren. Fungerar utmärkt. Har oftast "lyxbilar" i garaget. De förväntar sig bara ett prefekt resultat. Då duger inte billiga produkter.


Precis! Sen är det ju kul att testa lite olika schampon tycker jag men inte frugan... Men Bollnäs bilvård har ofta bra priser och även mycket kunskap om man ringer dit!


Vill påstå att du har lite fel där https://www.facebook.com/OrchardAutocareSverige?fref=ts Bland annat ett schampo som du blandar 1:2000 på.... för att bara ge 1 exempel. Dyrt? 250ml för 220kr blir om man slår ut det 50 tvättar. Det kallar jag INTE dyrt... vist, du kan blanda det starkare om man vill men det GER effekt på 1:2000, vi har även provat 1:5000,,, det blev lite väl klent men det blev skum av det iaf. Om man scrollar ner på sidan så ser man ett test.


Nej men dyrare inköpspris då.. Var lite otydlig kanskeBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka