Vax polish ??

Hej jag har en fråga ang Lahega Wax Polish 23e hur fungerar den ? Vax och polish i samma produkt hur bra är det? Räcker det med att tvätta bilen innan jag kan börja använda denna produkten? Kommer den att ta bort flygrost? MVHSvar på inlägget: Vax polish ??Av min erfarenhet gällande blandade produkter är att du kommer med all säkerhet få göra om det snart igen, blir sällan ett bra resultat när dom två blandas:/ Det märket har jag aldrig hört om så ska inte uttala mig om det men jag vet andra märken så e det bättre och använda "rena" produkter, alltså först polish och sedan vax:)


Den fungerar som så att den lägger ett lager silikon på din bil så den ser blank ut. Nej den är inte "bra". Om man bestämt inte ska polera innan man lägger något slags skydd bör man i alla fall rengöra lacken noggrant. Detta görs med alkalisk avfettning, kallavfettning, syra, lera, svampning(ej vaxshampo). Efter det kan du lägga ett vax, tex. Lahega 33. Flygrost tas bort med Syra, som tex. Toxal eller Lahega 91. Resten tas med lera(endast de orange fläckarna). Svarta prickar tas bort med medel.


Tack för ditt svar maaw! Bilen jag har är i fint skick man kan spegla sig i lacken. Det ända som ja vill ha bort är flygrosten dom små orangea prickarna. Om jag använder mig utav lera på dom måste jag efterbehandla det området då?


Om du köper en finslipande lera behöver du inte efterbehandla ytan. Bara se till att lera med ett schampo som smörjer bra. Du använder leran precis som en svamp.


Tack igenBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka