Laga ytrost- möjligt? *BILD**

Hej. Ska ev. åka och köpa mig en MB C200. För en relativt billig peng. Har fått några bilder på ytrosten som finns. Är det här något man själv kan fixa någolunda snyggt? Går det att rädda och få den fin igen? http://postimage.org/image/bd2p12pbl/ http://postimage.org/image/dr42cf4d1/



Svar på inlägget: Laga ytrost- möjligt? *BILD**



Visst!, om du med rädda menar slipa rent, alternativt finspackla och slutligen lackera så är det nog defentivt möjligt. Men att försöka tvätta bort det blir nog svårt med tanke på att det ser ut som färgen släppt på ett par ställen.


Det var tanken. Att slipa ner och spraya, men är rädd att det kommer bli för stora nyans skillnader så att bilen ser ut som ett lapptäcke.


Jo det lär det ju bli lite men bör gå att polera upp det så det inte är sån jätte hemsk nyans skillnad. Alternativt så sprayar hela skärmen och dörren till närmaste skarv, då blir det nästan omöjligt att se någon nyans skillnad.


De där är ingen ytrost. Skulle kalla det gravrost. Slipa på de där så har du ingen plåt kvar, ska den bli fin igen måste delarna bytas ut eller svetsas. Visst kan du spackla o slipa och lackera men rosten kommer garanterat va tillbaka på nolltid.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka