Turtles gamla BumperShine -spray..

Vad fan hände med den?? "New formula" står det på årets burkar, och man använder nu skum istället ..Och den jäveln som kom på detta skulle man ta ett snack med, jävla korkboll!!! Funkade tidigare kortare tider, tex över en bilutställning eller sommarturer tills nästa regn sköljer av medlet. Inga problem med det anser jag, men nu funkar det inte ett skit. Kanske däcksidorna litegrann, men verkar ju torka bort efter ett dygn. Var får man tag i gamla flaskorna, utan grönt fält på burken där det står New Formula? Det var bättre förr..Svar på inlägget: Turtles gamla BumperShine -spray..Håller helt med!


Köpte hem en hel del Turtle produkter från blueride riktigt bra priser har dem också Vaxet var 90kr billigare än ok,s


Saknar verkligen den gamla Bumper shine. Nån som hittat nåt som kan ersätta den? Och helst ingen jävla pumpflaska...


Det enda som funkar är Concept Vista...


Googlade och det ser inte ut att vara sprayflaska?


Nä det är ingen spray, men det funkar OCH man slipper göra om det varannan vecka.


Yes. Nu kan även jag rekommendera.. Concept vista.. Kladdigare att applicera, jag häller några droppar på en torr tvättsvamp och stryk ut det jämnt, eftertorkar med en torrare sida på svampen. Vistan är dyr och har bra hållbarhet faktiskt. Påminner mycket om olivolja.


Fast eftersom det håller så jävla mycket längre så blir den väldigt billig.... Har gjort slut på en halv 250ml flaska på ca 3år och då kletar ja in lite lister/stötfångare på 3 bilar lite då och då Tror flaskan kostade ca 70kr... Jag har inte kollat innehållsförteckningen på Bumpershine, men jag skulle inte bli förvånad om det mest va silikon i Bumpershine.


Det tror jag oxå. Men jag har lackat om många delar genom åren och det har iaf inte varit siliconsmittade mer än vanligt, men visst kan jag haft tur oxå..

Jag har redan bra medel till däcken som läggs på med en svamp eller trasa. Men Bumpershine på sprayflaska var smidigt att lägga på när det skulle gå fort eller om man inte vill bli kladdig. Sen om det är silicon i eller inte spelar mig ingen roll.


Jag håller med..det var skönt med ett snabbt arbete med spray förut.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka