Bästa fälgsyran?

Hej! Undrar vilken fälgsyra som funkar bäst, Har använt en sort som funkade super, fälgarna blev som nya, vet dock inte vilken det var, Vilka olika märken och sorter finns det och vilken är igentligen bäst? Kommer bara ihåg att den jag använde var syra baserad och att den fick inte användas på navkapslar och plast! Tack!



Svar på inlägget: Bästa fälgsyran?



http://www.jula.se/wheel-clean-500ml-629352 Jag kör med den, riktigt billig och bra


Biltema är den vassaste jag provat. O jag har provat många. Tänk på att inte använda den på obehandlad aluminium få den fördärvar fälgen då.


www.Pingens.se har en ( Acid Clean ) , 1 liter kostar typ 170kr men när den är utspädd så får du typ 10-15 liter, och grymt effektiv!


Den har jag hemma! Men är inte riktigt så stark som jag vill ha det.


Jag har Sonax fälgrengöring, fungerar riktigt bra tycker jag. Låter det verka någon minut tills medlet blir lila sen torkar man av


Har också använt Sonax innan men sen provade jag julas som kostar en spottstyver av vad sonax kostar och det fungerar minst lika bra! Så köp det istället


Sonax Xtreme Fälgrengöring fungerar bra, synd att den är så dyr bara! Annars funkar också Julas Hamron fälgtvätt bra! Biltemas har jag aldrig testat!


Menar du denna? http://www.jula.se/wheel-clean-500ml-629352 Då får det bli sådan hädanefter


Yes Var på ullared förra sommaren och där hade dom sonax för typ 50:- så är man där kan man köpa på sig några sonax men annars är det julas som gäller.





beror på hur du spär den,... brukar lägga rostiga saker i ett bad 1:1 och dom är helt soprena dagen efter.. men på fälgar/lack så bör man inte blanda starkare än 1:10 och det fungerar riktigt bra!


Hallo.. Jag använder Valet Pro Bilberry (Köpte här: http://www.gmcardetailingwebshop.se/fal . ry-1l.html), grym produkt! Går att späda, brukar vanligtvis köra 1:3 men outspädd så är den otäckt gifitig /Andreas


Låter intressant! Tack för alla svar!


Fick tag på lite SJ-Ytter på jobbet, gjorde susen på dom grisigaste fälgarna!! http://www.adekema.com/index.php?id=65


mac 120 fälgrent grymt bra!!


Kör på turtles nanotech.. Asbra smutsen rinner av..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka