Varför styrs bilvårdsforum.se av en diktator?

Har länge varit medlem på bilvårdsforum.se då bilvård är ett stort intresse. Men för en tid sedan efter jag ifrågasatte ett populärt rengöringsmedel blev jag avstängd och bannad från forumet. Man låste även min IP adress så jag ej kunde läsa där, ej heller som gäst. Alla mina trådar och inlägg - ja gissa borttaget! Allt detta gjordes utan motivering, problemet med IP adressen var ju lätt fixat, bara att byta. Jag vill ej bli medlem igen i framtiden då man inte får diskutera saker från tex Ebay och Ali express! Min fråga - har dom rätt att spärra min ip adress för att man har klagat på en produkt? Denna sajt drivs av en diktator som inte tycker att folk ska köpa saker utanför sveriges gränser. Alla trådar som handlar om tex Ebay eller Ali express tas bort utan motivering, vi lever faktiskt i år 2013 Tex polerpads 3 st i sverige 39 kr, 120 st på Ali express 12,54 USD inklusive frakt. Nackdelen är ju väntetiden från Kina ca 4 veckor, men vilken hade ni valt? Gissa vad jag väljer! Så ni som är medlemmar där, jag vet en massa härifrån, akta er för att skriva om saker som inte faller diktatorn i smaken för då blir ni bannade och avstängda! Jag kan tipsa om det eminenta forumet detailersclub.no där kan vi polernördar få vårt lystmäte mättat:cool:



Svar på inlägget: Varför styrs bilvårdsforum.se av en diktator?



Och ditt inlägg var till för att? Att vara medlem på en privat hemsida är inte en rättighet. Så ja de kan spärra ditt ip-nummer oavsett orsak, och de behöver inte uppge varför för dig. Precis som Garaget.org kan göra om de vill.


Precis som PoulZen skriver, så är det ingen rättighet. Ägaren och de styrande kan stänga ute dig för precis vilken anledning de vill, om så att de inte gillar din hårfärg eller att de bara känner för det. Sen är jag personligen högst tveksam till att det -bara- handlat om att du sa "men, jag skulle iaf plockat dessa från USA för att..." Det är givetvis bara ett antagande och egentligen ointressant. Men, som sagt, du har inte någon rättighet per automatik att vara i något forum alls. Lika lite som du har rättighet per automatik att vara i mitt vardagsrum.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka