Efter att ha testat nästan alla lackskyddsmedel kan jag nu utse vinnaren

Hej på er! Måste dela med mig av mina erfarenheter avseende lacksförseglingsmedel. Jag har testat de flesta: Wolfgang Deep Gloss Sealant, Fireglaze, Sonus Sealant o.s.v. Det finns en lackförsegling som slår alla avseende glansen, hållbarheten och beading. Det är Menzerna Power Lock Polymer Sealant http://shop.bollnasbilvard.se/menzerna- . c-678.aspx Någon annan som testat denna och håller med mig eller har ni andra favoriter som ni vill dela med er av?



Svar på inlägget: Efter att ha testat nästan alla lackskyddsmedel kan jag nu utse vinnaren



Vi måste få fart på de här trådarna, var är alla bilvårdsentusiaster? Dela med er! Det är det bästa sättet att lära sig något nytt!


Jag har sommarlov och brist på saker att göra, så jag går nog rakt på sak: Sättet som du skriver det på är tyvärr lika övertygande som ett reklamutskick. Det är säkert ett lysande lackförseglingsmedel (Menzerna är trots allt välkänt), men var är de objektiva bevisen på att medlet du pratar om är bättre än något annat? Det finns två effektiva sätt att övertyga bilvårdsentusiaster på: Objektiva och vetenskapliga test, eller att personen som rekommenderar medlet har bred erfarenhet och ett stadigt och gott rykte inom bilvård. Jag ser framemot att se övertygande testresultat på det här medlet, eftersom du talar så gott om det ps. Tipset i en annan tråd om att köpa saker för halva priset från Storbritannien var väldigt bra och handfast.


Nypolerad lack och förseglad med Menzerna Power Lock Sealant.


Tackar för ett väldigt bra svar. Jag visste väl att lite agitation var det som behövdes och efter att ha plöjt igenom dina länkar så var det en bild som verkligen stack ut bland alla andra (från första länken): Det är många som gärna väljer att fota hur mycket lacken glänser och hur mycket ljus som reflekteras och ärligt talat så har jag själv väldigt svårt att urskilja med blotta ögat vilket vax och vilket lackskydd som glänser och reflekterar mest ljus. Bilden ovan däremot talar ett tydligt språk, man kan enkelt se vilket av de två lackskydden som det fastnat mindre damm i. Desto mindre damm och smuts som fastnar, desto mer sällan behöver man torka bort damm eller till och med tvätta bilen, vilket resulterar i färre repor och därmed bibehållen glans. Jag antar att detta är ett resonemang som alla köper. Nackdelen med bilden är att det endast är en jämförelse mellan två olika produkter, vilket inte nödvändigtvis hjälper de som måste välja bland en hel djungel av lackförseglingar som alla påstår sig vara bäst på marknaden. Jag tänkte också komplettera länken i huvudinlägget med följande: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_nos . er+Sealant Som med Meguiar's produkterna är det nästan halva priset, om man bortser från frakten.


Det man behöver tänka på när man beställer från amazon.co.uk är att man säkerställer att det är Amazon själva som säljer produkten och inte någon annan ÅF som hyr in sig på deras sajt. Som fallet är med Menzerna säljs produkten inte av Amazon själva utan av en annan ÅF som hyr in sig på amazon.co.uk och då blir frakten hutlöst dyrt, i fallet med Menzerna dyrare än själva produkten. Testade att lägga in produkten och slutpriset hamnade på 650:- inklusive frakt. Se till att alltid välja amazon.co.uk i den vänstra spalten bland ÅF. Gör man det får man nästan alltid erbjudande på Super Saver Delivery och slipper betala frakt helt.


Vi/de är på ett forum som enbart behandlar dessa frågor......


Jag har aldrig provat den produkten av Menzerna, men är djupt förälskad i deras polermedel. Det jag har provat och gillar är Orange Sealer som även den ger en snorhal yta, bra blänka och skitbra hållbarhet. Min förra bil jag hade var behandlad med OS och där snackar vi avrinning.. vattnet stannade inte kvar vid avspolning ens. Sen finns Ultimas Paintguard Plus. Också en tillförlitlig produkt som du kan lägga på efter tvätten (torr bil) Lite dyrt, men vansinnigt drygt. I dagsläget är min bil behandlad med Super Guard V3 Kan inte säga riktigt än hur hållbarheten är där men av andra som testat det är dom väldigt nöjda. Ska göra en utvärdering på detta ihop med polermedlerna. http://bilvardsforum.se/viewtopic.php?f=13&t=7014 Kika gärna in på bilvårdsforum där finns både tester/utvärderingar på shampo,vax,lackskydd. Sen är det ju så att underarbetet är A och O . Slarvar du med det, spelar det ingen roll vilket skydd du lägger på för det gör ingen rättvisa då Och alla medel passar inte alla....tyvärr...


Föredrar själv denna, och lägger mer än gärna på den flera gånger om året. Lätt att arbeta med. http://www.youtube.com/watch?v=ynVuHDg8Yqk



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka