Tips på bra Meguiars produkter?

Hejsan.! Har bestämt mig för att köra på Meguiars produkter rakt igenom detta år. Då jag har hört mycket gott om stort sätt alla deras produkter. Det jag söker är det som behövs utvändigt. Men eftersom de finns massa olika schampon, wax, polish, och övriga tilläggs produkter. Jag tänkte köpa men har ett tak på max 1200kr för allt. Vet inte om de är lågt? Men ska man ha bra saker så kostar det, och de brukar löna sig. Så min fråga är då vad jag ska köpa för produkter för att uppnå max showglans? Tacksam för svar: MVH Sebban



Svar på inlägget: Tips på bra Meguiars produkter?



http://www.meguiars.se/Webshop/tabid/344/Default.aspx , köpte new car kit till min bil och är väldigt nöjd med alla produkter i paketet:) , bara att klicka på tvätta till vänster och sedan bilvårdskit så hittar du det paketet.


NXT Tech Wax 2.0 ett bra vax=) finns ett som är värre men det är så lite skillnad om man ser till priset, det andra kostar betydligt mer men det ger så liten skillnad, NXT GENERATION CAR WASH ett glas shampo som du kan tvätta bilen med innan du stäler ut den. ULTIMATE WASH AND WAX ett vanligt vax shampo med bra resultat. sen så har dem ju två olika kit PAINT RESTORATION KIT new car kit


Du får inte mycket för 1200 .. Kan du polera för Mgs e ett krävande medel .. Annars e de jävligt fint eller de bästa:D haha Mvh


Tjena Sebban! Jag har jobbat med Meguiars alla produkter i många år och frågan är vad du har för skick på lacken idag. För att kunna tipsa dig om rätt produkter måste jag först veta vad det är du behöver! OM du har en sliten lack är inte New Car kitet nåt för dig tex.. och har du bra puts på bilen så är inte NXT Car Wash shampot för dig.. Så berätta om vad det är för bil och skick så ska jag komma med bra råd åt dig! UTAN att veta något så skulle jag spontant föreslå följande: Meguiars Wash & Wax Ultimate Polish Ultimate Compound Ultimate Wax Hot Shine eller Endurance Gel för däcken Wash mit eller våfflad taggsvamp De blir ungefär som din budget och då har du allt du behöver utvändigt och det är det bästa ur sortimentet!


Konsumentserien är inte krävande.. tvärtom! Däremot proffs kan vissa anse vara krävande men det är löst med ett telefonsamtal så man får lite instruktioner!


Tänkte polera själv iår istället för Ditec. Köpte Ultimate Liquid Wax till bilen, hört mkt gott om det


Ja den e bra! Men ska du polera så måste du ha nåt grövre först.. Vaxet är för at bevara den fina ytan.. inte för att göra den fin..


Yepp det vet jag, det är ju finliret det vaxet..vete sjutton vad jag ska ha innan men jag ska låna lite 3M prylar av en god vän


Hmmm.. ska du köra för hand eller med maskin och hur van är du med maskin isåfall? Och hur är utgångsläget?





maskin, det var ett tag sen med maskin, hade ett rekondjobb över en sommar för typ 6 år sen då polerade jag dagligen, men sist jag höll i en och polera var typ 3-4 år sen. Utgångsläget får jag säga är väldigt bra (är min S2000 som jag talar om), nån liten repa men inget grovt.


M105 + M205..


Tjenare! Jag är ny här på forumet och har läst lite i tråden.. Jag har precis vart och köpt en VW polo 1,2 tsi -13 candy white. Nu ska jag inhandla lite bilvårdsprodukter till den hade jag tänkt. Vad jag förstår och har läst så är Meguiars produkter riktigt bra.. Jag har sneglat lite på det det där "New car kit" och undrar om det är ett bra kit att börja med? Eller är det bättre att plocka ihop ett eget kit? Skickar dom med saker som inte rikigt behövs i det kittet? Jag kommer inte tvätta bilen maniskt varannan dag, utan kanske varannan vecka eller liknande.. Jag hade en Volvo S40 -01 innan som ja bara körde in och ur biltvätten.. Men ska väll försöka tvätta "manuellt" nu istället.. Tacksam för svar..


Beroende på lackens skick börja med Steg 1: http://shop.bollnasbilvard.se/meguiars- . c-379.aspx (tar bort i princip alla tvättrepor, oxidering och större repor) Steg 2: http://shop.bollnasbilvard.se/menzerna- . c-353.aspx för en fantastisk slutfinish. Steg 3: försegla lacken med http://shop.bollnasbilvard.se/menzerna- . c-678.aspx Det i särklass bästa lackskyddet vad gäller glans och hållbarhet. Med dessa 3 medel förutsatt att bilen är ordentligt rengjord med avfettning och lera (om behövs) och en makalöst prisvärd polermaskin från Meguiars som du beställer från England för 1500:- inklusive frakt så kommer bilen att vara AMAZING, Polermaskinen hittar du här http://www.amazon.co.uk/Meguiars-Dual-A . +version+2


Tack för svaret Alan! Ska kika lite på dessa produkter. Dock så vet jag inte om jag tänkt att köpa polermaskin etc.. Hade väll mest tänkt att åka upp till bilvårdshallen och tvätta med svamp/handske..


No worries. Maskinen som jag rekommenderar till dig kostar 3000:- i Sverige. Se här http://www.meguiars.se/Webshop/tabid/344/Default.aspx Sedan kan jag rekommendera dig att köpa alla Meguiars produkter från England, de kostar en bråkdel av priset mot vad de kostar här i Sverige. Jämför själv här: http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_6 . =419151031 Minst halva priset på alla produkter och då är frakten inkluderad. Leveranstid är cirka 3 arbetsdagar.


Ja det var stor prisskillnad.. Verkar ju klart vettigare att beställa på england. Tack för tipset!


Jag får tacka för tipset att handla från England, dock kommer det från tyskland. Detta beställde jag denna gången Meguiar's Deep Crystal Step 1 Paint Cleaner Meguiar's Deep Crystal Step 2 Polish Meguiar's Deep Crystal Step 3 Carnauba Wax Å detta fick jag ge 270kr inkl frakt för.... Tack Amazon för det Samma produkter får man ge ca 470kr i sverige för.


Bra jobbat!!!


Tja. Tänkte sno tråden lite... när man har mattlack, (och den ska vara matt) vad ska man använda då? Har hört att man ska typ bara använda vatten haha men det kanske finns någon speciellt för mattabilar eller? Ska förbi meguiars när lönen kommit och handla lite tänkte jag.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka