Färga sliten skin inredning

Hoj min inredning i bmwn har gått och tappat lite färg på äldre dagar, det är inga sprickor revor eller liknande utan bara lite färg som slitits ner. Har hört att man kan färga detta, vad bör jag då andvända för att få ett bra resultat eller skall jag klä om stolen istället?



Svar på inlägget: Färga sliten skin inredning



Läste i wheels att det går att färga om skinninredningar. Har för mig det hette colourlock


får kolla lite på de


finns som lackstift på möbel affärer som man har till skinnsoffor borde funka?


skinn färg finns att köpa hos en skomakare men doc viktigt att du hittar rätt kulör. torka rent hela stolen och sedan tar du skofärgen o kör över hela det området där de har tappats skinn låt de stå o torka i ca 10-15 minuter o torka de med en fuktig trasa igen o sen finns de en impregnering från turtle lägg de över hela stolen så blir det som nytt


tack keviino de där skall kollas upp


Finns ett företag som ligger i Göteborg, Leather Master dom e helt suveräna på det du söker, jag har själv färgat om en ljus volvo stol med nyskicks känsla efteråt, bra priser och mycket hjälpsamma, www.leathermaster.se ring gärna o prata med dom


Gammal tråd, men fortfarande aktuellt ämne :-) Finns också www.colorglo.se som arbetar med att färga och reparera skinn, vinyl, plast och tyg.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka