Några tips på lukta-gott produkter till bilen?

Ja, rubriken säger det mesta. Vad använder ni för att få en fräsh doft i bilen? Finns de ngn interiörspray som ger en fin glans men även luktar gott?



Svar på inlägget: Några tips på lukta-gott produkter till bilen?



för att slippa detta? http://www.youtube.com/watch?v=WMbDG_Qa6Sw


En ren bil är A och O om man vill ha fräsch doft Golvmatta, tak och resterande textil och inredning måste vara helt rent. Gärna ångtvättat. Efter att hela bilens insida är ordentligt rekondad finns det även ozonaggregat man kan ställa in för att ta död på dålig lukt. Sen efter det kan man börja fundera på om man vill tillsätta någon god lukt i bilen Finns många olika medel. Dom säljer små glasflaskor på Shell som man ska montera i fläkten. Råkade spilla ut en sån flaska på mattan i en bil på jobbet.. Det har gått flera månader utan att lukten har avtagit. Såå vill man ha något som håller i sig länge rekommenderar jag en sådan. Beställde även denna i förmiddags, kan återkomma med hur den funkar/luktar. http://www.prorecond.se/webshop/index.p . oductId=71


ok tack för svaret. hör gärna av dig om hur de funka


Berner har en "universalrengörings spray", kanon att rengöra invändigt med och luktar riktigt gott. Men lukten avtar efter några dagar tyvärr.


Kan återkomma och säga att följande produkt var riktigt vidrig.. http://www.prorecond.se/webshop/index.p . oductId=71 Den påminner om lukten från ett ålderdomshem på 40 talet, luktar en blandning av tjära och lakrits..


Haha har själv en flaska av samma medel men med grön nyans, så är väl en lite annan lukt. Kan även säga att den luktar f*n ..


Riktogt trevlig http://www.skruvat.se/Odor-X-Luktataren . 47408.aspx


Vi får nog hålla oss borta från detta märke helt och hållet



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka