Rådfråga kring ljus interiör

Tjenis! Ska iväg i helgen och titta på en bil, den va som jag ville på alla punker, dock hade den ljus interiör. Frågan är den att är det lätt att hålla clean & fresh, eller uppstår det lätt skit? Tyget/skinet blir fult lätt osv osv? Eller ska jag avvakta för att hitta en med mörk? Dock va ju de ljusa lite små mysigt, men jobbigt om det blir skit 24/7 även om man själv är ren å hel hehe. MvH// Peter EDIT: Fasen såg att den hamnade lite fel, tänkte lägga den i bilvård, eller passar den här med? Annars kan någon mod flytta



Svar på inlägget: Rådfråga kring ljus interiör



Lika lätt att underhålla. så kör hårt. Sen på hemvägen så kan du svänga förbi mekonomen, ditec osv och köpa lite fina produkter.


Hmm ok ok. Kollade Hexenhammer, han har haft en v70 med ljus, och fick detta i PM när jag frågade: Just den klädseln jag hade (vet inte om dom "uppgraderade" den ljusa klädseln på 05-) var väldigt, väldigt känslig för smuts och liknande. Och det som förvånade mig mest; även för vatten. Minns att jag hade varit i replokalen med bandet. Och då brukar vi alltid köpa med oss varsin flaska kolsyrat vatten. Och eftersom att den precis kom ur kylen så var den liksom fuktig på utsidan av flaskan. Jag hade flaskan mellan benen när vi körde till lokalen. Och sedan efteråt blev det som en lite mörkare fläck där, på tyget; och nej, den verkade inte vilja gå bort. Det är möjligt att det går att få bort med någon rengöringsmedel eller så... ...men ja, sånt vågar man inte, om man nu skulle råka göra det värre. Även i tyget på dörren blev det en del sånna märken efter regnvatten. Var någon gång det regnade så mycket när jag skulle till jobbet, så när jag öppnade dörren så kom det uppenbarligen några droppar i tyget på dörren. Och ja, det blev likadana fläckar där. Väldigt känsligt med samma ord. Samma sak när jag var nytatuerad och sådär. Då smörjer man ju armen med Helosan (vilket innebär väldigt "fet" hud), och ja... tror jag råkade nudda tyget i min dörr på V70:n också. Och det blev direkt en ful fläck. Men ja. Det går ju säkert att sköta om tyget och fixa bort sånt där, skulle jag ana... Men det är känsligt, tror jag nog, jo... ------------------------------------ Vilket jag drar slutsatsen att det är ju inte direkt lockande att man måste vara clinisktren, eller köra med strålningsdräkt för att inte råka skita ner lite.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka