Min hatthylla luktar unket garage

Goddag, mina herrar! Jga har en Mazda 3 MPS -09 och har under ett halvår förvarat min hatthylla i garaget. Garaget är oventilerat och luktar allmnänt dåligt. Luktar inte direkt illa men ni vet hur det luktar i ett kallt fuktigt garage. Nu ska jag däremot in med hatthyllan i bilen igen. Tog in den och rengjorde men vatten, diskmedel och dammsugare. Nu när den har torkat känner jag att den fortfarande luktar garage. Hängde den ute i friska luften sedan 08:00 idag (klockan är nu 12:45) men fortfarande luktar den lika mycket garage. Någon som har ett tips på hur jag ska göra? Jag tänker INTE använda något rengörningsmedel som är parfymerat och kommer förstöra hela nybilslukten jag har i bilen nu. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Min hatthylla luktar unket garage



köp en ny då?


Nej. Hade det varit ett bra alternativ hade jag gjort det.


Ta en wunderbaum med nybilsdoft och massera in den i hatthyllan? Annars får du ta rengöringsmedel och jobbar i några timmar så du verkligen lyckas rengöra varenda liten partikel i skitet


Lämna in på rekond med ångtvätt? Kan inte kosta mycket för dom att bara rengöra en hatthylla, möjligtvist kanske "off the record" till och med.


Njae, Wunderbaum dödar ingen lukt. Den bara döljer det. Jag antar att en jävla massa vatten och diskmedel är det enda rätta...


Kan ju alltid köpa en egen ångtvätt på "jula" tror dom har en för eget bruk 299kr. Perfekt för köra bilklädsel Se som en investering *Egen risk* Sen finns det ju gamla hederliga knepet där du lägger det som luktar illa ihop med ättikssprit. Dock kommer ju hyllan lukta ättika ett tag men den dämpar sig ganska snart. (vad jag hört).


Eftersom du har invändningar mot rengöringsmedel som TAR BORT odören så får du väll använda något som DÖLJER odören, men som INTE tar bort nybilsdoften? Inser du inte hur dumt det låter? Så åk och köp en ny istället för att gagga här.


Jag har inget emot medel som TAR BORT odören. Det har jag inte sagt.


åk till närmsta mack o köp en flaska turtle bilklädseltvätt! råkade punktera några öl i skuffen på min bil o de där medlet funkade super!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka