Ta hand om mattsvarta fälgar?

Tjena! Köpt mig nya fälgar som är mattsvarta.. frågan är ju hur man tar hand om dem på bästa sätt? Har inte avfettat dem eller liknande men fortfarande har det förmodligen kommit lite droppar på dem så den har blivit lite små fläckar på dem.. Går det att vaxa dem? Vad är det bästa man kan göra? TIPS!



Svar på inlägget: Ta hand om mattsvarta fälgar?



Jag undrar desamma, det jag vet att man INTE bör göra iaf, är att köpa nå 'Rim-cleaner', jag drog på det, och såg hur den röda kanten längs fälgarna började rinna bort lite grann.


Jag hade mattsvarta BBS och dom körde jag med borste och Sonax fälgrengörning. Behandlade dom som vilka fälgar som helst och det funkade hur bra som helst. Inget konstigt alls.


http://bilvardsforum.se/viewtopic.php?f . art#p72896


De mattsvarta fälgarna jag hade på min S60, Dotz roadster 19", behandlade de också som vilka fälgar som helst, var inga konstigheter där. Men däremot fälgarn som är lackade i efterhand (inte från fabrik) verkar vara känsliga.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka