Solblekt inredning, Få det svart igen?

Har en cabe och inredningen har blivit så himla blek. Finns det något medel man kan använda för att få detta bättre/svartare?



Svar på inlägget: Solblekt inredning, Få det svart igen?



vinyl glans lägg på mycket torka av eller testa nåt annat vinyl medel finns mycket på marknaden


Vinyl Shield ska finnas i allas hem! Hemma hos mig används det flitigt i både hemmet och bilen, och fungerar hur bra som helst till all sorts obehandlad plast och gummi. Rekomenderas starkt!


Provade någon billig sorts vinyl glans blev lite blankare. men blev inte svart!


mer förslag?


älskar detta medel http://www.prorecond.se/webshop/index.p . oductId=85


akta er för GUMMI, VINYL OCH PLASTPOLISH från autosmart jag fixade inredningen i bilen med detta medel och det funkade hur fint som helst, MEN ngr dagar senare hade bilen stått ett par timmar i solen och då hade skiten förångats så jag fick nån konstig hinna på alla rutor på insidan. Och det kan jag säga att det var INTE lätt att få bort smetades mest runt men efter en vecka och 10-15 vändor med fönsterputs och diverse medel för glas var det borta. Men detta är den enda produkt från autosmart som jag haft problem med deras vaxer och polish är det enda jag använder mig av.


bumper shine från autorange.


som ovan kommenterade. Applicera även finish efteråt


Väldigt bra medel att använda på lister,tröskelplast m.m. men ingen höjdare på instrument och mittkonsoler då det är så otroligt fett och kletigt vilket lätt kan resultera i att det bara ser flottigt och smutsigt ut. Men det är bara min åsikt, alla har olika syn att se på saker





pröva med denna.. http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=109


Kan låta helt galet detta, men på jobbet, (jobbar på en rekondfirma) så använder vi faktiskt oss av Leather Cleaner från Autosmartab utspätt med vatten på all plast och så i bilen. Vi vill inte att det ska bli jätte glansigt utan rent och återge färgen lite, och det gör den blandningen. Men om det funkar på solblekt inredning vet jag inte. Men det återger färg iaf.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka