Hur får jag bort klister från lacken

hej.. tog bort lite klistermärken på bilen som satt på lacken som jag inte ville ha kvar. men så blev där märken av klister kvar hur får man bort de ?? vill inte paja lacken.. Tack förhand!



Svar på inlägget: Hur får jag bort klister från lacken



prova me nån avfettning kanske


T-röd brukar funka fint mot sånt


OK. tack så mycket ut o testa de.


praktiserar på rekonfirma. och när vi tar bort klisermärken så blåser vi varm luft på bilen och tar bort klisermärkerna. men då oftast så är det bilar som ska poleras och vaxning då och in på bilfirma. då ska det försvinna då. så prova polering eller bästa är att fråga en på en rekondfirma nära dig


oki, tackar, ska prova de, fick inte bort allt så ska pova de med,


label off från biltema. riktigt bra.


Thinner eller lacknafta löser upp det som smör i solsken polera sedan hela ytan där märket suttit på så du inte får nyans skillnad. funkar även med kallavfettning.


Jobbar på mr cap! och när vi tar bort så värmer vi sen sprutar vi med högtryck sen sprutar vi på en grej som luktar som citrus! men du kommer få polera vilket fall som helst!


lacknafta är bäst på lackade ytor då det är lite "öljigt" och inte repar lacken eller om man köper silicon inferno hos nån lackverkstad kostar 85kr litern





ånga och varmvatten funkar perfekt för att få bort dekaler och allt både från plåt/plast/fönster



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka