Skynke/Dammskydd till vinterförvaring?

Tjatja! Räknar med att slänga in bilen på vinterförvaring om ca 1-1½ månad. Den kommer stå i varmgarage på ca 14-15 plus. Vet ungefär alla bra-att-tänka-på saker angående vinterförvaring, annars är det lätt att ta reda på. Dock så blir det lätt dammigt efter ett tag. Bara efter en vecka så ligger ett tunt dammlager över hela bilen. Går ju såklart att blåsa av i farten men ska den stå november till slutet av april, grovt uppskattat, så kommer det bli ganska mycket. Är ute efter något skynke att lägga över topp och sidor, helöverdrag för utomhusbruk är lite overkill. Finns det något stort skynke att köpa som passar sedaner? Räcker ju om det är väldigt tunt då det bara ska hålla borta dammet under vintern! Eller kan man lägga över gamla lakan eller drar det åt sig fukt?



Svar på inlägget: Skynke/Dammskydd till vinterförvaring?



Jag använde påslakan som jag klippte upp, så dom blev stora som fan La det över och tog fram den 6 månader senare, funkade perfekt


Sånt har jag gott om, ska testa det i vinter, tack för tipset!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka