Värt att lämna in en gammal 740 för lagning av rost?

Hejsan. Har en rätt så fin 740 som, vad jag har kunnat se, inte har mycket rost. Vid senaste två besiktningarna har de också påpekat att det är lite rost på den. Men det har blivit någon fläck nu där lacken har börjat lossna en del vid bakskärmarna samt en liten längst upp på motorhuven. Jag försökte mig själv på en liten lagning för ett år sen på ena sidan och då med biltema grejer så det blev ju inte bra alls. Det var väldigt dåligt gjort så det höll inte alls. Jag har ingen aning om vad det kan kosta att lämna in den och få det gjort av proffs. Men känner att det kan vara värt det då den för övrigt är ganska fin. Svårt att säga kanske, men vad tror ni det kan gå på? Som sagt bakskärmarna, ganska mycket på ena sidan, inte mycket på den andra och motorhuven. Sen finns det ju alltid nåt litet stenskott och nåt litet märke från någon jäkel som måste ha slagit i sin dörr. Men det vet jag inte om man behöver ge sig på. Någon som har lämnat in och lagat rost? Hur mycket och vad fick ni betala? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Värt att lämna in en gammal 740 för lagning av rost?



Vad är det för färg? Har just försökt på min silver vart skit. Men kompisens blåa var mycket lättare att få fin färg på. Yrkar på att du klarar det nog själv


Om du har t.ex nått på ena bakskärmen kommer den seriösa lackfirman att vilja lacka om hela skärmen. Och att göra det vitt på en seriös/större firma kanske landar mellan 3-4000 i runda slängar.. Men jätte svårt att sitta o gissa, bättre och åka förbi och be dom räkna ut ett pris åt dig.


har du tänkt behålla bilen länge är det alltid värt att laga den, även om inte försäljningsvärdet höjs speciellt mycket går går bruksvärdet upp avsevärt ! tycker du ska åka till en lackverkstad och fråga vad det kan kosta då det kan vara så olika från fall till fall



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka