Korrekt konsistens på polish?

Jag polerade och vaxade min bil idag för första gången, det gick kanon. Har läst itouch bilvårdstrådar och inhandlat 2 hövdad maskin, riktigt nöjd med resultatet. Jag har dock en liten fråga, när jag öppnade Sonax polishen och började på huven var vätskan rinnande. När det var dags att börja på ena framdörren var polishen mer som youghurt. Jag antar att den reagerade med luften under de sekunderna som flaskan var öppen vid ett flertal tillfällen. Jag skakade flaskan och fortsatte polera. Resultatet blev lika bra både när polishen var rinnande som vatten och när den var tjockare som youghurt. Vilken konsistens är den rätta? mvh// jocke



Svar på inlägget: Korrekt konsistens på polish?



Ingen som använt polish någon gång?


skaka alltid innan du lägger på polishen. men om resultatet bl3ev de samma så är de inget fel. Men polishen jag använder är flytande nästan till youghurt.


så länge den inte klumpat sig och är len när du tar lite mellan två fingrar och stryker mot varandra är det lugnt, skaka alltid och ha inte korken öppen för länge. Kul att resultatet blev bra.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka