polermaskin från biltema

någon som har köpt polermaskin från biltema någon gång? är dom bra eller suger som fan, hade tänkt köpa denna http://www.biltema.se Art nr:17-044 och vad menar dom med "hätta för vax + hätta för efterpolering"? att man ska hälla varmt vatten på eller^^



Svar på inlägget: polermaskin från biltema



Jag har varianten med 2st snurrande på, polerat tre bilar hittils så den har tjänat in sin peng. Med hätta menas det som sätts på maskinen. Om dom skulle mena att du ska värma vatten hade dom stavat det Hetta.


Jag har en son och den fungerar utmärkt och hätta för vax lägger du på vaxet med och är ena sidan på polerduken och hätta för efterpolering är den du putsar "bort" vaxet med på andra sidan


okej tack för hjälpen då blir det biltema till helgen


bara du inte köper den singelroterande, den kommer skaka sönder dina händer..


Den du har artikelnumret till duger som mest bara till att vaxa bilen. Ska du polera den så bör du kanske satsa på den med två trissor istället.


okej då kanske man ska satsa på den lite dyrare, f


har en sån med dubbla hättor samma typ fast köpt på rusta, har nog polerat ca: 20-30ggr iaf och även om kardborre som håller hättorna släppt lite pga att det läckte vax över maskinen så det släppte lite, så fungerar den än. Köpte en ny sådan på clas ohlson i reserv ifall den andre lägger av. Troligtvis de bäst spenderade 299:- någonsin.


Köp inte en från "Feltema" lås min tråd på http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=129309


lugn och fin inget fel att varna, men du är ett år sent ute. posta dina erfarenheter i den tråd som finns om biltemas produkter så kommer fler kunna ta del av dem.





Tycker denna tråden passar bättre i bilvårdsforumet. Flyttar dit.


Jag har en ifrån biltema. Dubbeltrissa. ArtNr: 17-088 För mig så fungerar det perfekt Hade hellre köpt en sådan istället för den med enkeltrissa, har hört att dom ska vara lite sämre.


Jag har oxå en dubbeltrissa från biltema och den har funkat riktigt bra. Som sagt så köp en med dubbeltrossa för om du har en med enkeltrissa så e det lättare att du får "solar" i lacken..


Samma här, kör också dubbelvarianten från biltema. Summa sumarum verkar det bara vara "Volvo_PoWeir" som inte kan hantera den maskinen då jag vet fler som kör den utan problem.


samma här med, körde med den senast igår och den fungerar fint efter ca 1.5 år, har polerat 5ggr och lackförseglat 3 bilar med den, och den snurrar på som den ska det enda jag fått gjort är att limma om kardborrebanden efter ett tag eftersom jag körde med alldeles för mycket vax en vända, men lite PL400 och den va som ny igen kan bara hålla med om att du ska köpa en dubbel istället för en enkel, helt enkelt :p


Jag köpte Biltemas dubbelvariant men skulle behöva lite tips om medel och hättor man ska ha. Jag har en röd mazda 323 som är jävligt matt och ful i lacken. Måste få den lite sommar fräsh Kan nån skriva en liten lista på rubbing, poler och vaxmedel som ni använt och vet fungerar bra gärna från autoexperten eller mekonomen. Är hättorna som medföljer biltemas dubbelvariant bra? Ska man ha olika för alla stegen? Tacksam för tips!


Hantera jo "tjenna" skumm gummit lossnade efter 5 minuter jag rörde knappt fälgarna det var den där enkel varianten jag köpte, det verkar som om att dubbel är bättre men att man ändå måste limma fast skumm gummit du polerar med.. om man har köpt en sak ska man ju inte få börja modda åå fixa den maskinen det man köpt ska ju hålla spela roll om det är den enkel varianten eller dubbel?


bytte nu maskin till en med dubbel den funkar mycket bättre den med enkel maskin funkade inte alls... hoppas bara denna håller braa


Sen när är det maskinens fel att trissorna går sönder? Mvh. David.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka