Lacklera billigt?

någon som vet vart jag kan köpa någon sorts lacklera för under 500:-? helst i butik.



Svar på inlägget: Lacklera billigt?



Din inlägg frågan är lite oförståndig, (köpa någon sorts lacklera) kan du förklara bättre?


gör man de inte bättre sj så kan man lika gärna va tyst ,tkr ja


Du menar alltså att om man inte tillför tråden något så ska man hålla käften ? Bra men varför skrev du något då ?? Vad jag tror TS menar är den där leran man slipar upp gammal repig lack med och den bör man ju kunna hitta hos diverse rekondare men även lite mer välsorterade biltillbehörsaffärer.


lelleal: du behöver inte vara otrevligt!! Jag förstor det inte vad han menarde Nu är svaret fram då är det Ok för min del.


oj oj här lämnar man tråden i 5 sekunder så sätts det igång.. jo precis lera för att rensa lack från kåda, mossa etc, t.ex. som clay magic: jag såg att autoexperten hade från sonax men den låg på runt 550kr vilket jag tycker är lite för mycket.


Du har två varningar redan, tänk på vad du skriver. Du borde vara en ängel i forumet just nu så tillvida du inte vill bli utkastad. Minsta lilla snedsteg jag ser från din sida från och med nu och du är ute.


cenoxide:kan du förklara till mig vad lacklera är och vad man använder den till? lite nyfiken.


används till att bort sådant som avfettning inte klarar av, kåda från träden, färgstänk, flygrost etc. just nu har jag en svart punto som inte fått sig en tvätt på nått år eller två, varav det har börjat växa mossa på bilen och kåda och sav har droppat ner här o där. man tvättar som vanligt, sen efter shamponeringen så kör du leran där det behövs, däremot så är det inget man gör vid varje tvätt utan mer innan en polering, eftersom små repor lämnas efter leran.


Ok! nu är jag med. jag ha haft samma problem innan och köpte en sonax lackregörinsmedel. Jag gjorde så: först, avfettningsmedel, därefter shampo, efter lakrengöringsmedel, efter glans återskapande medel, och sist sonax vax. Tror mig eller inte men bilen såg nästa ut som ny lackerade. Det tag mig ca 6 timmar i arbetet och sov mycket gott på natten. alting gick på ca 400:- kanske värt att testa?





Jo jag vet att det går att polera bilen, men vill ha leran som en del av rengöringen, tack ändå.


jaja det blev mekonomen som fick beställa hem sonax spray 'n' clay till slut, gick på 299kr o då följde det med något smörjmedeltrams också.


Hehe ni skrev ju också som en påse nötter


Alains ursäkt är att han är fransman, vad som är lelleals ursäkt vet jag inte ______________________________________________________________________________________ Bara för att du inte besitter några varningar just nu så har du ingen rätt att vara kaxig och otrevlig för närmare en första varning kan du inte vara nu! Tänk dig för i fortsättningen innan du postar! // Moderator ______________________________________________________________________________________ Nej jag har inga varningar och jag anser inte att jag förtjänar någon heller då jag endast påpekade att Alain är fransman och därför inte är ett proffs på svenska samt att lelleal inte hade någon anledning att skriva som han gjorde. Kaxig - ja med stor sannolikhet, men otrevlig - icke! // Användare



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka