Rost underede - Volvo 740

Tjena, har upptäckt en del rost när jag tittar under bilen, inga hål, banka med hammare o så. Men det ser inte alls trevligt ut på sina ställen och vill såklart åtgärda detta så fort som det bara går. Problem är att jag inte har tillgång till antingen lift elr bläster. (närmaste gör-det-själv-hall är i Lund) och sj bor man 6 mil därifrån plus att det är enligt mig pissdyrt där. Vad tycker ni jag borde göra om jag inte ska lämna in den? Om jag borde lämna in den, var? Rekommendationer? Och pris? (I helsingborgstrakten)



Svar på inlägget: Rost underede - Volvo 740



lägg dej under bilen med slipmaskin/sandpapper och putsa på sen rostskyddsprimer sen massa underredsmassa


haha:D Har alla medel o så. Alla hagmans medel, T03, F40, massan, och sen något annat rostskyddsvax. Försökte mig på det också att ligga under, men man kommer ju inte åt med kraft och det är så tjockt och det sitter som satan. Testade biltemas "rostborttagare" från biltema för skojs skull men som väntat, utan resultat, bara massa kladd. Så problemet med och göra det själv ligger väll mest i att jag inte får bort rosthel***** Funderar på "Rostomvandlaren" från Biltema men det tar emot lite..


Någon som har erfaranhet av "Svensk bilvård" och vad dom brukar ta prismässigt ungefär för att ta bort rost och behandla?


Köp en liten slipmaskin med roterade borste och 4 pallbockar och en domkraft. Eftersom du redan har medlen som du säger så tycker jag det borde vara det lättaste, slipa bort ytrosten och bättre på med rostskydd och underredmassa...



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka