Textilrent, Vilken är den bästa?

Har stora problem med att få rent mina säten i min e28:a. Det jag har använt är turtle wax egna nano tekniks, den med borsten. Den va ganska klen, men lukten va ganska okey. ja undrar va ni använder fö något?



Svar på inlägget: Textilrent, Vilken är den bästa?



Jag änvänder en sprayburk från Autosmart som heter Brisk.Det blie som raklödder som lägger sig på stolen och "tränger" sig in i och ge ifrån sig en fräsch doft...Testa den... Dock svår att få tag på vet jag!!! lycka till


Okey, jo raklödderprincipen verkar alla de använda sig av.


ångtvätt e de bästa


åk till bauhaus och hyr en kärcher textil tvätt maskin för 140/dygn det är det enda som funkar typ..


Brukar använda tapi extract eller exal 2001, funkar hur bra som helst, finns att få tag på i dom flesta industributikerna.


Är de nå spec som gäller när man använder ångtvätt lr e de bara att köra på? Inge medel?


Jo det är klart att du ska förbehandla textilen. Som för mig som använder mig av Lahega-produkter så är det dessa jag har på hyllan: Förbehandling med: * Herofix Nr.49 Samt: * Interior Nr.40 Applicera Herofixen på textilen och vänta ca 2-3min beroende på hur svårt drabbad textilen är. Detta medlet löser upp smutsen/skiten ganska rejält. Ta sedan fram Interior´n och gör om på exakt samma sätt. Har du inte maskinen Tornardo Nr.101 som piskar sönder smutset/skiten i textilen så kan du lika enkelt använda en vanlig köks/disksvamp och rugga upp smutset/skiten med den grova sidan. Sitter det inte allt för hårt kan du nu torka av med ett sämskinn. Sitter smutsen/skiten hårdare använder du dig nu av en textil/ångmaskin. * Sätt gradinställningen på 50 grader. * Pressa in vatten i textilen samtidigt som du har igång vacumsuget. Efter detta så tar du sämskinnet och torkar av all yta. Obs! Du får ej ha igång sätesvärme förrän ca 3-4 dagar efter. Mvh Stefan


Ska göra rent mina tygmattor i bilen, tror det funkar att använda Turtle Waxs Nanoflaska med den gula borsten på`? mvh


Den har jag använt rätt mycke av de går åt mer än vad du tror, men va noga med att dammsuga och använd en fuktig trasa.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka