Erfarenheter av Meguiars?

Hej ha hört mycke nån som kan rekomendera deras saker ???



Svar på inlägget: Erfarenheter av Meguiars?



Har bara använt deras rubbing och det funkade fint tycker jag men jag har inte provat något annat från Meguiers tyvärr. Måste inhandla lite och prova kanske.


Jag kan varmt rekoomendea deras grejer! kolla min sida så får ni se resultatet.


kör me deras endurance tire gloss, e skitnöjd.


Luktar gott och går inte att uttala namnet. Har använt det med fina resultat


tycker ej om deras grejer, repar bilen. Vet inte om jag gör fel dock, men har provat flera olika metoder, tycker inte de håller fortet. Kan rekommendera Sonax produkter om du inte vill lägga flera hundra på din produkt. Visst är inte sonax heller det bästa men funkar skit bra på mina bilar, kolla får du se......


Meguiars funkar über bra på tyska lacker. När jag jobbade som rekondare så fort jag hade en bil från WAG koncernen så vad det fram med meguiars direkt. På olika bilar funkar olika produkttilverkare olika bra. Men tyska å jappsar så rekomenderar jag meguiars varmt!!!!!!!!! Har jobbat själv med fordonsvård i 7-8 år typ.


jag har en svart BMW 118, på min bil blev det repor när jag la på produkten. La på produkten med torr och ren trasa, torka av med fuktig fiberduk. Vad beror det på att min TYSKA lacka blev repig? / Joakim


Dels kan du ha slarvat med tvätten innan poleringen. Sen kan du ha använt grovt medel och inte brytit ner det ordentligt. Ett polermedel ska poleras så länge att det inte finns nån verkan kvar i det, då ska det torkas av. Mvh. David.


Jag har använt deras rubbing och vax. Köpte då någon 5 liters dunk från skolan, men jävlar vilket resultat. Så jag rekomenderar dom varmt.





Köpte deras schampo nu när micro gick i KK! Har provat på mina bilar och resultatet har varit som de andra produkterna jag använt. Men kan bero på att mina bilar aldrig är riktigt skitiga. Tvättar ganska ofta. Men häromdagen så kom en polare med sin Chevavan som han inte tvättat sedan november 08. Rejält skitig, partiklar i lacken m.m. Efter två tvättar med Meguiars schampo och bilen såg rejät ren ut, visst, partiklarna i lacken är kvar. Men bilen har rejäl glans.


Använder deras Polish endast, vaxar med vanlig Turtle typ, Ja kika in på min bil o kolla resultatet !Döm själva liksom ja blev iaf jätte nöjd.. Lite svår arbetat är det men de e de värt tycker jag.. VÄGRAR använda något annat medel men när ja va i mekonomen sist så fanns det inte att köpa .. Jätte synd


Använder endast Meguiars produkter på min bil och fungerar kanonbra..! Enligt mig, det bästa jag provat..!


Varför vägrar du använda nått annat medel? Mvh. David.


Därför att det funkar as fint på min bil och alla bilar jag polerat, dvs jag litar på det och är jätte nöjd med resultaten.. Varför skulle jag slösa pengar på något annat som jag inte vet om de funkar bra eller inte när jag litar på detta redan o vet att de funkar fint.. Bara dumt o sitta o chansa med andra medel.. Eller har jag fel ?


Jag vet ju inte vilket du menar, om du menar att du aldrig skulle byta bort Meguiars eller om du menar Turtles. Men gäller det Turtles så är det rent värdelöst om man jämför med andra produkter. Nej, du har rätt, dumt att köpa saker om man inte vet vad som är bra, men hur ska man annars våga prova nått nytt? Världen skulle gå under om inte folk spenderade pengar på saker dom inte vet nånting om. Och dessutom finns det en enorm mängd kunskap om vilka medel som är bättre/sämre. Mvh. David.


Turtle vax, ja de finns säkert bättre, önskar jag visste vilket som va bättre ! Men men, Polishen däremot funkar jätte fint för mig så aa, tänker inte testa nån annan produkt men du har helt rätt, man ska testa nåt nytt o ja har helt nytt polish och vax, flytande polish står de av Sonax båda 2 ! Mannen i butiken sa till mig att de va jätte bra och påpekade att autosol va till att ta bort repor från lacken, han sa att ja skulle gnugga med autosol på lacken !! Helt sjukt lr ? Autosol på lack gör man fan inte !



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka