Rekond i Boråstrakten?

Hej! Funderar på att sälja min bil och vill få lacken fin innan försäljning och undrar om de finns någon i Borås trakten som rekommenderas? Har gjort ett par lackbehandlingar själv även en 2008 på bilen det gäller och använt mig av Mequiars yrkes produkter men nu har det blivit förstört på bilen. Delar garage med en snubbe som gjuter cementformar och han hade inte vett att stänga portarna riktigt när han höll på så skiten har satt sig i lacken efter att kompisen puttade ut min bil i regnet. Lacken är som sandpapper och avfettning fungerar inte testade att handpolera en bit och de hjälpte men jag har inte tid eller ork att genomgå ett sånt 8-10tim jobb igen. Tackar för snabba svar och prisförslag detta gäller alltså bara utvändig rekond. /Mattias



Svar på inlägget: Rekond i Boråstrakten?



det ligger en rekond firma i samma hus som porshe om du vet var det ligger. kommer inte ihåg vad den heter men dem gör riktgt bra arbeten;)



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka