Kommer det försvinna ifall jag lämnar in den på en rekondfirma?

Jag tog nån textilbehandling på ditec till min, funkar kalas. Ser ut som en dammsugare de kör med men de impregnerar tyget så spiller du något sjunker det inte in i tyget lika lätt. Luktar bilen illa invändigt kan de mer seriösa firmorna även ozonröka bilen. Luktar inte kalas när du hämtar den men det försvinner ganska fort.



Svar på inlägget: Kommer det försvinna ifall jag lämnar in den på en rekondfirma?



Av bilderna att döma så kan det ha hänt 2 saker vid amatör vaxningen. 1. han har använt nån form av rubbing eller polish på den. 2. han har helt enkelt inte orkat polera av ordentligt. Är det alternativ 2 så löser du det genom att köpa en stark avfettning alternativt tvättar bilen med yes diskmedel. Sen går du över hela bilen för hand med ett vanligt flytande hårdvax. Är det alternativ 1 så behövs dock en maskin och lite kunnande.


tack för svar!


Så där fick jag på min huv, rätt så fina rosor för den delen men jag körde med oscillerande maskin, o jag körde den i cirklar. Vilket jag fick veta att det var helt åt helvete-. Sen körde jag höger-vänster ,Upp-ner med maskinen . då gick det bort o blev rätt bra=) Sen använde jag Lahegas Wax-polish för att få bort rosorna , vilket funkade bra. Förutom att det dammade rätt duktigt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka