Flammiga tygsäten av vatten

har gråa tygsäten som inte ens tål att det regnar in några droppar. Varje droppe blir som en svag mörk ring när den torkat. Har kört en flaska turtle textilskum som ser bra ut när det är fuktigt men när det torkat är hela säterna flammiga. (jag skurade med borste och handuk också såklart) så vad ska jag göra nu då? får jag bara dom rena en gång så ska jag prova att impregnera.



Svar på inlägget: Flammiga tygsäten av vatten



lämna in dom på en bilfirma o få dom våtdamsugade


Du kan komma förbi mig så kan jag göra det under tiden du väntar om det är bråttom. Då vatten inte är 100% rent så blir det därför fläckar. Behövs våtdammsugas för att spola rent textilfibrerna. Sedan är det rent. Mvh Tobbe


Ja det får nog bli att lämna in den men det får bli efter semestern.


har precis samma problem,, vilket dom flesta audi ägarna verkar ha,, och när man har ungar blir det inte direkt bättre vad kostar en våtdammsugning??


Fixade det själv minsann. Tog och sprutade rejält med vatten med en blomspruta på sätet och lånade sen en damsugare som kan suga vatten. (hade på jobbet) och ett litet munstycke ca 15cm med 2 tygremsor på. (fanns som tillbehör till en hemmadamsugare) Och när jag sugit upp dom plaskvåta säterna så va flammorna borta. Misstaget första gången var nog att jag inte gjorde säterna tillräckligt blöta. Nu har jag spurtat textil impregnering som jag köpte på mioböbler men vet inte ännu om det gör sitt jobb för jag har inte slabbat ännu



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka