Ang. vax/ lackskydd

Var till smartab o köpte grejer idag, bland annat deras hårdvax. Killen i butiken sa att efter man har lagt på hårdvaxet så kunde man polera bort det med microfiberduk med maskinen , min fråga är då hur man ska lägga duken på för vis för att det ska bli bra? mvh



Svar på inlägget: Ang. vax/ lackskydd



Visst kan man det, men det förstör ju allt det roliga med att polera. Det är ju belöningen efter flera timmars slit att få svepa över bilen med microfiberdukar för hand och se glansen framträda. Så mitt tips, torka för hand med microfiberdukar istället. Mvh. David.


Exakt..sedan tar det nästan längre tid med maskin att torka av "hinnan" som blir. Man får ju ändå gå med en trasa och ta på de ställena som man ej kan komma åt med maskin.


Men som svar på frågan, Lägg duken på plåten (helt uppvikt), ta maskinen med mjuka trissor och lägg på duken, sätt igång maskinen.


finns färdiga trissor till att få av vaxet med, dom är väldigt fluffiga och funkar riktigt bra


Okej, var får man tag på dom ?


Jag brukar köra högglanspoleringen med svarta hättor och sedan avsluta med microfiberduk för hand.


Det vet jag inte hade såna på jobbet hade ingen koll vart dom kom ifrån.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka