Trissa till vaxet i sista steget!

Hej jag kör med enkeltrissad milwaulkeemaskin och jag undrar vilken hårdhet på trissan man ska ha för att få bort sista vaxet. Alltså inte poleringen nu utan vaxet! Gärna lite tips på varvtal osv också när det gäller att få bort just vaxet! Ska meddelas att poleringen i sig går prima...3M är fina grejer och deras trissa är super...en blå våfflad sak kör jag till finecuten! kanske en sån man ska ta bort vaxet med också..inte samma såklart=) Fast microfiberdukar får man bort vaxet skitlätt med också...kanske skall köra på det? Ja ge lite tips till en nybörjare! Mvh Fredde



Svar på inlägget: Trissa till vaxet i sista steget!



Använd microfiberdukar att ta bort vaxet med. Är det som funkar bäst! Mvh. David.


Mhm, ta _av_ vax/polish med maskin är direkt förkastligt, lite känsla får man ha. Microfiberduk är kung!


okej boys tack för era svar! det är ju ändå rätt så lätt att ta bort vaxet efter man gjort ett ordentligt grundjobb=) Microfiberdukar körde jag med sista gången och det är ju underbart!


Jag brukar lägg duken under maskinen och sen tar bort vaxet, funkar väldigt bra:)


va sa du att du gjorde sa du?


Tar microfiber duken och sätter den som en trissa. så jag fattade det som iaf


De var nog så han menade men de funkar bättre att lägga duken emellan med dubbeloschillerande maskin annars far duken all världens väg. Jag dock tagit det förhand, funkar bra det med.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka