Få bort lackdamm från rutor ?

Haft min bil på lackering och mina dörr rutor är helt nedrökta av lack damm som sitter som fan !! Hur Får jag bort det ? +att rotorna är tonade och vill inte förstöra det för har både rök på in och utsida eftrr att rutorna bara maskades vid hellack !



Svar på inlägget: Få bort lackdamm från rutor ?



Tjenare... Kör med rakblad det brukar fungera, alternativt kan du använda thinner då all färg idag ska vara vatten baserat.


Min färg är inte vatten baserad vad lackan sa iaf


Det åligger väl den som lackat bilen att ta bort det eftersom han inte verkar ha maskerat tillräckligt. Åk tillbaka till lackfirman och klaga. /Benny


om du har tonat dina rutor in och utvändigt så som du säger, antar jag att det är bara att ta bort filmen som är utaanför och lägga en ny Film. Eller så provar du använda en Lack lera som heter Paint peeling t.ex och provar att köra försiktigt på rutorna. hur som helst tycker jag att lackeraren har gjort ett rätt Stort misstag när han lackerade din bil så att du fick lack damm på dina rutor. Hoppas det jag sa var till någon hjälp. MVH



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka