Trissa till vaxet i sista steget!

jo, jag lägger ut duken på tex huven, sen lägger jag trissorna rätt långt ner på duken, och tar resten av duken och viker över själva handtaget, om du hänger med blir bra resultat då, vet inte om det blir bättre än om man kör för hand men. Sparar lite energi iaf mvh



Svar på inlägget: Trissa till vaxet i sista steget!



jo, men det är med oscilerande maskin, annars funkar det ju inte


hehe okej, kommer inte testa då jag kommer få duken in i maskinen så den fastnar och sen börjar maskinen brinna och sen brinner garaget upp så brandkåren får rycka ut och sen brinner hela huset ner och sen står man där som ett fån...hmm! Kör för hand=) säkrast så!


En Top tool och nya fina gula trissor, så åker vaxet bort som en smäck! Eventuella missar tar man för hand med fiberduk..


Visst det är ett sätt att göra det på, men jag förstår inte varför. Har folk blivit så lata att man inte orkar torka bort vax med microfiberdukar längre? Mvh. David.


Ja förfasen! Jobbar som rekond, och gör allt för att förenkla dagarna! Sen är det ju så att du får ett helt annat moment med maskin än för hand, oavsett. Lämnar inga feta rester som du får när du jobbar för hand. Förstår inte folk som ska göra det jobbigt för sig när det finns hjälpmedel! Som att förbjuda alla grävmaskiner, det finns ju spadar och finfina händer att använda!


Har då aldrig fått några "rester" när jag torkat av vax. Att jobba med maskin under polering ser jag som en självklarhet, men under avtorkning av vax tänker jag aldrig använda min TopTool. Mvh. David.


Verkar lite overkill för en annan att köpa en maskin för 5-6tusen att ta bort vax med=) men visst, alla sätt är bra utom dom dåliga!


150kr på biltema, dubbeltrissa.. funkar lika bra, dock surt att inte ha steglös.. men det går lika bra.. Missarna tar man för hand sen..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka