Rost skyds behandling hos diniotrol eler liknande?

Hej, jag har tänt att göra en rost skydds behandling på min ford focus i höst, finns det några bra och prisvärda rost skydds firmor i mälardalen? jag har kollat lite på dintrol, de verkar va ett bra ställe, med kontroll och ha bra kunskap.. men det står absokut INGENTING om priser.. jag har mailat dom och domn har itne svarat.. o de var flera månader sen... varierar priset beroende hur stor bil man har? ex att en V70 e dyrare än en focus, där mera ska rost skydas? komm med tiåps, jag vill gärna ha en bra kontrol med i paketet! tackSvar på inlägget: Rost skyds behandling hos diniotrol eler liknande?Mitt bästa tips, ring.


Min bil skulle kosta runt 7000 Men som föregående säger, ring !


Lånar tråden lite snabbt bara, när man lämnar inte på dinotrol eller liknande, om dom stöter på ytrost som inte gått igenom plåten, vad gör dom åt detta, rostomvandlare, blästrar? Eller vad gör dom?


Dom lägger på något flytande medel som omvandlar rosten på kemisk väg till metall, det får tydligen rosten att stanna vid de stadiet den är.. Va borta på dinitrol me farsan bil och fick du detta svar då vi hade lite ytlig rost i balkarna.. mvh


Äh bättre o göra det själv, upp med bilen på en lyft o blaska på med underreds massa eller olja eller vad man tänkt sig. positiva är att du gör det själv o ser till att det hamnar där du vill + att det kostar en bråkdel av vad det kostar att lämna in den. Men men det är ju min åsikt, ska då göra så på min egen innan vintern


På Dinitrol e där 6 pris grupper beroende på hur stor bilen o och hur mycket plast osv som måste monteras ner innan behandling och tillbaka när jobbet e klart. Där det finns rost tar man bort det lösa och lägger på ett medel som omvandlar rosten på kemisk väg till metall alternativt blästrar och lägger på zinkspray. Alla bilar har ett speciellt sprut schema så dom får full behandling på alla ställen. På en Ford Focus som har filt innerskärmar bak rekomenderas det att dom INTE återmonteras pga att dom samlar mängder med vatten och skit fast då måste man ha kundens tillåtelse. Priset kan jag tyvär inte men kan ta reda på det.


En komplett behandling till en ford focus kostar 6030 ink moms så vet du det iallafall..


Tack för upplysningen.. men om jag fattar det hela rätt så tar dom bort rosten okcså? vet att det finns lite lite i hjulhuset, lite rost på bakdörren, och lite små stänk här o där, vil fixa de nu innan de blir värre:) jobbnar du på dinitrol eller? vad kostar en kontroll?, ingår en kontroll om man ska göra en behandling?


Lägg pengarna på en kurs i svenska istället. =/

Alla är inte begåvade till å varken läsa eller skriva men kan spöa folk inom andra grenar finns folk med dyslexi å annat å de är lite sandlådestil å klanka ner på dom om de nu var så jobbigt å läsa tråden kunde du ju skippat de...


Oftast i dagens Sverige så bottnar allt på ren lathet. Finns dom med dyslexi, vet att dom har det svårt. Men väldigt många är bara för lata för att bry sig om hur de stavar.


Japp jag jobbar på ett Dinitrol center. Rosten i hjulhuset fixar dom och dörren om det sitter i nederkant. Har bilen rostat på utsidan (lacken) så gör dom inget åt det utan det får man göra själv eller gå till en lackerare. Det e olika vad en kontroll kostar. Hos oss e det gratis om man bokar behandling sen vet jag ine vad andra tar.


Tack, rosten är i nederkant.. jag ska kola upp det, tack och sen så¨vil ja påpeka till nån volvo snubbe som snackade om stavning.. det inlägget var så otoligt onödigt! sluta med sånt! skriv nåt vettigt elelr skippa det! för allas skull tack!


snackade jag skit om dig nu också eller ? kolla du igenom tråden en gång till i så fall


tror mer han mena mej? Men ja skiter i vilket


säkert tror han går under den kategorin du föreslog innan :p


Har ni inget vettigt att tillföra tråden tycker jag ni kan hålla er borta från den. Tråden handlar om rostskydd och inget annat!!!


Ska lämna in min o få pava rostskydd. kostar 3200kr


Viktigt att bilen blir helt torr innan rostskyddet appliceras. Jag gjorde som så att bilen lämnades in på en fre då den blev tvättad, sedan stod den och torkade över helgen för att sedan få behandlingen på mån. Kan rekommendera "Börjes rostskydd" i Västerås. Letade efter en lämplig firma och fick tips om denna, de är seriösa namnet till trots . Att personen som utför behandlingen är noggrann är a och o för ett 100%-igt slutresultat. De använder sig av Mercasols produkter, prisinfo finns på deras hemsida. Mvh:ThomasBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka