Färg till avgasrör/motorn?

Hej. Håller på att pyssla med min bil och sett att avgasröret under bilen är helt rostbrun så jag undrar om det finns någon färg man kan spruta på som klarar värmen? tänkte också att det ger ett extra skydd förhoppningsvis. Sedan har jag sett att motorns oljetråg (under bilen) börjat tappa färg och fått lite ytrost, så jag undrar om det finns någon färg som tål värmen ifrån motorn? kanske samma som till avgasröret?Svar på inlägget: Färg till avgasrör/motorn?Finns värmetålig färg överallt tex biltema, men ingen ide att måla på rost.


Aha, om jag då slipar bort rosten, då borde det väl vara någon idé att spraya dom? Samma färg bör väl fungera till motorn också?


Denna färg tycker jag funkar bra på avgasrör (tänker själv använda den på mitt till PVn) , den ska egentligen hettas upp för full hållfasthet men det är väl bara ut& hårdköra bilen på torra vägar när du målat


Kan man måla den på rost?


klart man kan men jag tror inte den håller så länge dåBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka