Biltvätt

Tjenare. Är ny här på forumet. Jag har en fråga om biltvätt. I många länder så har dom börjat använda "ånga" för att tvätta sina bilar, både utsidan och insidan. Är det någon här som har testat denna nya metod? Vi hörs /Atkin



Svar på inlägget: Biltvätt



Eh va? Nån källa? Filmklipp? Låter extremt konstigt att rengöra utsidan av bilen med ånga. Insidan kan jag förstå. Mvh. David.


Här kommer ett klipp... http://www.youtube.com/watch?v=rQvm4_zuhdA


Ser ut till att ta en jäkla tid Skulle vara riktigt kul och testa och se resultatet i verkligheten om alla asfaltsprickar och dylikt försvinner med endast ånga. Ser ju inte ut som han i filmen använder några medel till förbehandling menar jag.


Det är helt ekologiskt, plus det tar ca 2-5L vatten per bil. Det här med vattenfri biltvätt tror jag inte riktigt på, men här använder man ändå lite vatten. Läste också att värmen från ångan ska inte skada lacken heller.


http://www.vastranyland.fi/ekonomi/ekor . 68571.html


Lacken tar inte skada säger du, inga uppgifter på om det skadar andra saker på en bil på längre sikt? T.ex gummilister, plastdetaljer etc. Tänker då mest på om det torkar ut eller missfärgas. Bara en tanke som slog mig, är inget bilvårdsproffs bara en hobbytvättare


Jag säger bara: REPOR! Är samma korkade påhitt som "Wash without water" Jorden går inte under för att man tvättar bilen med hederligt vatten, så jag fortsätter med det. Mvh. David.


får jag fråga vartifrån du är då du länkar till ett ynkligt ställe i Finland där jag bor?


Fortsätter nog med det jag också Inget vatten har skadat mina bilar än så länge.





Jag blev nyfiken och googlade edit: skåne


Hej och välkommen till forumet. Börja här dock: http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Mvh



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka